OurFashion

Tavaszi körkép 4. - klasszikusok reloaded

2012.április.07. 07:17

fashionista

0 komment

A neon- és pasztellmánia trendjének, a mintatúltengés mániájának és a tulipánszoknya-túltengésnek a megismerése után most nézzük meg, mit tartogat még számunkra a szezon.

Bakos Eszter vendégcikke


A nagy divatházak visszarepítenek minket egy kicsit a ’60-as évek világába a hagyományosan klasszikusnak nevezett darabok (blézerek, magas nyakú blúzok, szoknyák) újraértelmezésével. Ez lesz az a trend, amit mindenki kortól függetlenül hordhat, ráadásul a remek szabásvonalak miatt szinte minden alkatra előnyős. A nagy visszatérő, amelyet még nagymamáink hordtak -és ha megkérdezitek őket, biztosan szívesen emlékeznek vissza erre a kis darabra- a peplum, ami egy ruha (esetleg lehet felső is) amelynek derékrészén fodor van. A peplumot elsősorban azok válasszák, akiknek az alhasán van egy kis felesleg, de a szép vállukat és a vékony derekukat szeretnék kihangsúlyozni. A levehető gallérok hódítása is töretlen: mindenféle színben kaphatóak, sőt még flitteres is van belőlük. Remekül feldobhatod vele a szettedet vagy épp komolyra veheted azt.

H&M áttört mintás felső 12.990 Ft
Alexander McQueen csipkefelső 1.275 EUR
Jason Wu ruha 3.197 EUR
Marni gallér 150 EUR
KARL gallér 130 EUR
Sonia Rykiel gallér 45 EUR
Magas gallérú Gucci zsorzsettblúz 750 EUR
Giambattista Valli ceruzaszoknya 870 EUR
Maison Martin Margiela szmokingblézer 1.195 EUR

Képek 1, 2

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása