OurFashion

Tavaszi körkép 1. - neon- és pasztellmánia

2012.március.21. 13:05

fashionista

0 komment

Bakos Eszter vendégposztja

Bármennyire próbál minket az idő megviccelni, azért kétségtelenül érezni már a levegőben, hogy tavasz van, és ez nem jelent mást, mint hogy itt az ideje megtudni és beszerezni a szezon alapdarabjait. Alaposan szemlevételeztem a spring/summer kollekciókat és azt kell mondjam, hogy lesz miből válogatni. Rengeteg új fazon, minta és még több csodás szín vár rád ebben a szezonban. Összegyűjtöttem azokat a must-have darabokat, amivel mindenféleképpen Te lehetsz a tavasz legdivatosabb hírnöke.

A cikksorozat első részében a neon- és pasztellmánia kerül előtérbe:

Bár nem idén hódította meg a kifutókat, de továbbra is nagy divat lesz minden, ami neon és pasztellszínben játszik. Egyszerre akár több színt is keverhetsz, de arra vigyázz, hogy ez csak egy kiegészítőben vagy egy felsőn jelenjen meg, mert könnyen túlzásba viheted, a színkombinációkat. Kerüld a szivárványhatást! Ezeket a színes kiegészítőket és ruhákat szinte minden high-street butikban megtalálhatod, bármikor beszerezhetsz magadnak egy egy ragyogó darabot.

Marni for H&M selyemtop 14.990 Ft
Púderrózsaszín Valentino táska 1.795 $
H&M szaténblúz 6.990 Ft
H&M poliészterruha 5.990 Ft
Mentaszín Marc Jacobs pulcsi 995 $
Lanvin ruha 2.800 $
ACNE ruha 280 $
Mentazöld Prabal Gurung zakó
Karen Millen neonzöld ruha 190 $
Kanárisárga Zara blézer

Forrás 1, 2, 3

Megosztás:
0 komment

Címkék: zara h&m 2012 tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása