OurFashion

Tavaszi körkép 3. - a tulipánszoknya

2012.április.05. 10:45

fashionista

0 komment

A neon- és pasztellmánia illetve a mintatúltengés trendjének felvázolása után vessük bele magunkat a többi tavaszi trend megfigyelésébe:

Bakos Eszter vendégcikke a tulipánszoknyákról


Örülhetnek azok, akik előnyben részesítik a szoknyákat, ugyanis rengeteg fazon közül
válogathatnak a szezonban. Még mindig hódit a ceruzafazon, a pöttyös darabok és a laza hosszú, rakott szoknya is, de az új befutó és egyben nagy visszatérő a tulipán szoknya (más néven hagymaszoknya) lesz.
Ez egy magasabb derekú, és a kényes részeket takaró szoknya, ugyanis a csípődnél bő fazonú, amolyan hőlégballonforma darab, ami alul kissé lekeskenyedik. A tulipánszoknyára millió megoldást láthatunk: van, amelyik egy kicsit buggyosabb, ráncolt, vagy a korábban már említett peplumra hasonlító szabású vagy csak simán bő. Tökéletes viselet azoknak,
akik a kényesebb csípőtájékot el szeretnék rejteni.
Minden nő tudja, hogy egy jó szoknya igazi kincset ér, hiszen a hét több napján is
hordható különböző színű és fazonú felsőkkel. Minden színben kapható, és különböző
stílusú ruhatárakba is beleépíthető, hiszen viselhető elegánsan is, de megy a bohókás stílushoz is. Egy dologra mindenképpen figyelj: a középen kissé felemelkedő résszel egy könnyed tavaszi szellő könnyen megviccelhet.

H&M virágmintás szoknya 2490 Ft
Sportmax szoknya 118 EUR
Roberto Cavalli leopárducmintás szoknya 525 EUR
Moschino csíkos szoknya 349 EUR

Képek 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása