OurFashion

Vendégposzt: Ragyogj a fa alatt is!

2011.november.24. 13:07

fashionista

4 komment

Az egyik olvasónk, Bakos Eszter írt nektek egy cikket az ünnepi ragyogásról. Jó olvasgatást!

Ragyognál, mint egy csillag? Idén télen ehhez minden segítséged meglesz, semmi se lesz túl sok, túl csillogó vagy elég retró. Ezek hallatán valószínűleg mindenkinek eszébe jutnak a  80’-as évek metálos, flitteres zakói, agressziója, dekadenciája. Most is a piszkos, fémes hatású nappali szetteken van a hangsúly és nem a vörös szőnyegen való csillogásról.

Az ünnepek közeledtével, mindenki szeretne egy szép ruhát, amiben fényesebben ragyoghat a fa alatt, mint a csillámos papírcsomagolású ajándékok. Hát most kedvünkre válogathatunk a ragyogóbbnál ragyogóbb nappali és esti szerelések között. Ezekhez a darabokhoz bátran párosíthatsz akár egy fekete bakancsot is, hogy elkerüld a giccshatást, ellensúlyozd a ruha szikrázását.

Ütős ruhákat hozott össze a Balmain divatház, Proenza Schouler és Stella McCartney is, aki az egész kollekcióját a metálos csillogásnak, a pufi ujjaknak, és a tündöklésnek szentelve mutatta be és a híresen sportos darabjait ezúttal fémes sziluettekké edzette fel.

Természetesen érdemes megnézni a többi téli kollekciót is, mert rengeteg hasonlóan lenyűgöző darabot találtok. Például a Dolce&Gabbana kollekcióban, amelynél a divatház szó szerint értette a csillogást, ruháin a csillag a domináns motívum. Az olasz dizájnerpáros ezzel is visszaidézte a 80’-as éveket, a nagymintás ruhákhoz még trendi övtáskákat is terveztek a kor szelleméhez méltóan.

Ha még nem elég a metálos csillogásból a kiegészítőidben és a ruhatáradban, akkor mindenképpen szerezd be decembertől a MAC Metal-X nevű sminkkollekciójának egy-egy darabját, a Chanel fémes lakk kollekcióját vagy a Giorgio Armani Madre Perla kollekciójának régi hollywoodi dívákat idéző sminkjeit (melynek arca a gyönyörű Megan Fox). Nem csak a ruhád, de te is ragyogni fogsz!

Képek 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna_mari 2011.11.24. 15:51:05

That awkward moment, amikor egy vendégposzt magasan jobb, mint bármelyik bejegyzés, amit 3,5 alatt megszültetek, lol.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.11.24. 15:57:33

@anna_mari: nem, this is that usual moment, amikor egy vendégposzt 1 kommentkör, egy teljes átíratás és egy adag szerkesztés után kerül ki a blogra :)

tubi_ca 2011.11.25. 12:37:56

@fashionista: és még az átírás és szerkesztés után is marad olyan mondat, amiben kétszer szerepel ugyanaz az állítmány? Akkor lehet tovább kellett volna írogatni és szerkesztgetni.

A tartalom egyébként jó, kezdek barátkozni a csillagokkal...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása