OurFashion

MAC Metal-X

2011.november.21. 14:01

fashionista

0 komment

Decembertől ismét új minikollekcióval jelentkezik a MAC, Metal-X néven, mely 9 új krémes árnyékolóból áll. Az újítás a festékek állagában van: a púderes krém az ujjak közt folyékony textúrájú és metálos színű lesz, így könnyen felvihető akár a szemre, akár az arccsontra vagy akár a dekoltázsra is. Az arany, ezüst, fehér, szürke, olíva és bronz színek mellett barnás árnyalatokat is találunk a kollekcióban, amelyeket a textúra miatt könnyű egymásba mosni, ráadásul jól is építhetőek, hogy erősebb fedés legyen elérhető. 

Ára: 6.200 Ft

Nagyon látványos lett a kampányfotó, de valahogy a termékek képei láttán nem kezdtem el artikulálatlanul visítani, hogy 'KELLKELLKELL!'. Ennél szerintem a kipróbálás hozza meg az értékítéletet, a fotó most kevés...

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása