OurFashion

Karácsonyi sminkkollekciók 1: Giorgio Armani

2011.október.10. 08:51

fashionista

0 komment

A Giorgio Armani karácsonyi kollekciójáról már mondtunk nektek pár szót elöljáróban a márka divatbemutatójának apropóján ITT, most pedig végre megvan az összes információ a kollekcióról, amelynek leggyönyörűbb darabja a gyöngyházzal díszített fedelű kompakt, amelynek art deco stílusa a harmincas évek budoárjait idézi. A szem és arcpaletta háromféle színe (pezsgő, homok és aqua) csodás fényben játszik, az ára 15.900 Ft. A gyöngyházberakásos változatból mindössze 8 (!) darab érkezik majd Magyarországra, a Giorgio Armani cornerbe (Mammut, Douglas), ahol novembertől 29.900 forintos áron lesznek megvásárolhatóak a kollekció többi részével együtt.

Lesz még egy háromrészes szemhéjpúder paletta (1. kép, 15.900 Ft), amely levendula, gyöngyházfehér és aranyos bézs színekben játszik. Az Eyes to Kill szemhéjfestékek (2. kép, 8.300 Ft) arany, ezüst és aranyos-ezüst árnyalatokkal egészülnek ki, a Gloss D'Armani szájfények széles skálája pedig 4 új színnel bővül (3. kép, 8.900 Ft), amelyek közül a bordó árnyalatok igazán mesésnek tűnnek.

Ismételten Megan Fox a kampányarc, aki lapos pillantásokkal emeli ki csodás szemfestését a kollekcióhoz tartozó fotón. Lélegzetelállítóan sikerültek a termékek, csak úgy ontják magukból a márkától elvárható luxus érzetét, de őszintén bevallom, Megant kezdem kicsit unni. Annyira megnézném, hogy mit hozna ki a márka más modern, belevaló nőkből, akik lazák, magabiztosak és természetesen csodaszépek.

Ti kit látnátok szívesen a márka arcaként?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása