OurFashion

Az elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

2011.szeptember.26. 14:18

fashionista

0 komment

5. Bármikor beszélünk a férfiak szépségápolásáról, hihetetlenül népszerű nálatok a téma. Így volt ez a múlt héten is. Aki lemaradt a cikkről, az ITT olvashatja el újra.

4. Bianka kalapok iránti rajongása csillapíthatatlan, és úgy látszik, nektek is egyre jobban bejön ez a trend. A Harper's Bazaar divatanyagában több méretben és fazonban is találkozhattok ezzel a kiegészítővel ITT.

3. Praktikus tippjeink arról, hogy hogyan használhatjátok még változatosabban a sminkszereiteket nagy kedvenceitek lettek a múlt héten. A cikk óta még több sminkcuccomat próbálom másképpen is felhasználni, ha pedig újabb tapasztalataim lesznek, máris írok róla nektek.

2. Lépésről-lépésre mutattuk meg a szempillafestés trükkjeit ebben a cikkünkben, és reméljük, nem csak elolvastátok, hanem ki is próbáltátok a tanácsainkat.

1. A párizsi nők titkát kutató cikkünkre sok komment érkezett és rengetegen is olvastátok, így nem csoda, hogy ez lett a legnépszerűbb bejegyzés a héten.

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása