OurFashion

Az elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

2011.szeptember.05. 07:17

fashionista

0 komment

5. Rengeteg MAC kollekció érkezik szeptemberre, nem csoda, hogy kíváncsiak voltatok a képekre és az árakra. Nekem a MAC Me Over a kedvencem, de azért a Styledrivenből is tudtam válogatni. Részletek ITT.

4. A jelenleg is futó MAC nyereményjátékunk népszerűségén nem lepődtem meg, hiszen ritkán nyer egyszerre 120 olvasónk. Aki szeretne bekerülni a szerencsések közé, hogy kisminkelje a MAC, ráadásul még szuper frizurát is kapjon és le is fotózzák, az jelentkezzen ITT.

3. A mozgalmas képekben bővelkedő, fekete-fehér editorial a spanyol Marie Claireből engem is lenyűgözött, nem csoda, hogy ennyien kattintottatok rá. Aki lemaradt, az ITT pótolhatja az elmulasztottakat.

2. A velencei filmfesztiválról szóló beszámolót is rengetegen olvastátok. Bar Rafaeli tevepatája, vagy Madonna flitterpillangói voltak rátok ekkora hatással? A cikk ITT olvasható.

1. A kedvencetek az MTV VMA vörös szőnyegéről (azaz pontosabban a rajta lépkedő sztárokról) szóló bejegyzés lett, a kommentekben pedig mindenki Beyoncéért rajongott. ITT tudjátok megnézni közelebbről a Lanvin ruhát, amit viselt. 

 

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása