OurFashion

Az 5 kedvenc ruhám a 2011-es MTV VMA-ről & 2 borzasztó darab

2011.augusztus.29. 15:55

fashionista

3 komment

1. Beyoncé élénknarancs színű, aszimmetrikus Lanvin ruhája - és az énekesnő arcáról áradó angyali mosoly (innen is gratulálunk neki a babaváráshoz) abszolút elsővé teszi számomra ezt a szettet. De persze csodásak voltak az ékszerei és a haja is (meg a D&G csillogó szmoking is, amibe a fellépésekor átöltözött).

2. Állandóan istenítem a ruháit - a magánéleti döntéseit már kevésbé: Selena Gomez ezúttal sem okozott csalódást az előbbiek terén. Fekete Julian MacDonald csipkeruhában és arany Brian Atwood cipőben tündökölt.

3. A díjkiosztón a kedvenceim abszolút a feketeruhások lettek: Kelly Rowland arannyal kombinált és tollakkal díszített darabja csodásan állt az énekesnő hibátlan alakján. A Louboutin cipőkön túl alig viselt kiegészítőket, de nem is volt rá szüksége, hiszen a miniruhája önmagában is ragyogó volt.

4. Zoe Saldana szintén fekete-arany kombinációban tündökölt. A gazdag rátétekkel díszített Barbara Bui ruha (ami a kifutón igazából egy nagrággal, felsőrészként szerepelt) elsőosztályú, viszont a cipő nekem nem az igazi, talán ezért is lett nálam a negyedik...

5. Imádtam Katy Perry Christian Dior kockakalapját. Vicces, egyedi és teljességgel hordhatatlan darab alapból, Katy mégis szupertrendivé tette. Tízpontos szett, én meg hamarosan 'Kockát minden fejre' mozgalmat indítok majd...

És mot jöjjenek a citromdíjasok:

1. Nicki Minajra nem találok szavakat. Tényleg nem. Nem.

2. Miley Cyrus fancsali képe, és előnytelen Roberto Cavalli ruhája miatt landolt itt - persze a személyisége sem segít abban, hogy megkedveljék.

Forrás

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoffilie 2011.08.29. 18:26:21

Beyoncé tényleg a leggyönyörűbb, miley cyrus meg pfff...

TinaKrisz 2011.08.31. 22:25:13

Helyes a besorolás,bár nálam Kelly viszi a pálmát...Minaj kisasszony pedig az edzőteremben erőlködne ennyire,jobban járna...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása