OurFashion

Még több MAC kollekció szeptemberre

2011.augusztus.31. 12:28

fashionista

0 komment

A MAC Me Over mellett holnaptól 3 másik kollekció is kapható lesz a MACnél, így éppen itt az ideje egy rövid áttekintésnek az újdonságokról.

A Styledrivennel kezdem, mert nálam abszolút ez a favorit a háromból: tartós, krémes szemhéjfestékekből, rúzsokból, extrán csillogó szájfényekből és egész napon át fennmaradó szájceruzákból áll. Nagyon élénk színeket (kék, málnaszín, klasszikus vörös, narancs, szederlila, zöldek és pasztellszínek) találhatunk benne, ráadásul a szemhéjpúderek mérete is nagyobb a megszokottnál. Viszont őszinte leszek veletek: én nem bírom a krémes szemhéjfestékeket, még nem volt olyan, hogy egy óránál tovább fennmaradjon összecsomósodás nélkül, így inkább a kollekció 'szájravalói' közül fogok majd válogatni. (Persze ha valakinek csodás trükkje van arra, hogy fennmaradjon, az szóljon bátran!)

A Matchmaster alapozók is újdonságként jelennek meg. A lényegük, hogy a bennük lévő átlátszó pigmentek miatt a bőr alapszíne látszódik, így tökéletesen igazodik minden arcszínhez. Közepesen matt a fedése, hidratáló összetevőket és a ráncokat finomító púdert is tartalmaz, ráadásul rengeteg árnyalatban lesz kapható, hogy mindenki megtalálja a számára ideális alapozót.

Opulash Optimum néven egy új, ébenfekete szempillaspirál is érkezik, melynek óriási a spirálkeféje. Térfogatnövelést, vastag és ívelt pillákat ígér csillámpala, kaolin és szilícium-dioxid tartalmának köszönhetően. Ára: 4.500 Ft

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása