OurFashion

Két MAC kollekció, amely nem jön Magyarországra...

2012.július.17. 12:10

fashionista

0 komment

Augusztusban nem érkezik Magyarországra új kollekció a MACtől (majd szeptemberben bepótolják ezernyi dologgal), viszont külföldön csodás dolgok lesznek kaphatóak majd:

Az Electric Cool kollekció különleges állagú szemhéjpúderei vibráló színekben, fémes és kicsit irizáló hatással jelentkeznek a MACtől nem megszokott csomagolásban (azaz más a formája a kis dobozoknak és nincsenek is logózva). Így, kipróbálás nélkül, pusztán első ránézésre engem kicsit emlékeztetnek a Metal X és az In Extra Dimension kollekciókra a koncepció és a színek terén is.

Az Illustraded kollekcióban 3 illusztrátor munkái alapján készült csomagolásokban gyönyörködhetünk: Julie Verhoeven élénk színű, absztrakt arcokat, François Berthoud pop art virágmintákat, Nikki Farquharson pedig kézzel rajzolt mintarengeteget álmodott a sminktáskákra és egyéb textíliákra. A kollekcióban éppen emiatt nem is a termékek a legfontosabbak: a képek uralkodnak a sminkek fölött, amik másodlagosak lesznek mellettük.

Képek

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása