OurFashion

Kínzó kérdés: hol vannak a kalapkák?

2012.április.29. 09:31

fashionista

2 komment

Együtt nevettünk Beatrice hercegnő vécéülőkét idéző kalapján, együtt rajongtunk Sarah Jessica Parker kalapjaiért, telis teli vannak a webshopok a bájosabbnál bájosabb darabokkal, de valamiért nálunk nem divat aprócska, de annál különlegesebb formájú kalapot viselni.

Pedig valljuk be: a sütis, a fülecskés vagy a pandás változat annyira édes, hogy cukormáztúladagolást kapunk tőle, és egy tearuhával és Mary Jane cipővel viselnénk vattacukrot majszolva - de aztán mégsem nyúlunk az egér felé, hogy az Asosról vagy az eBayről tucatjával rendeljünk magunknak fejfedőket:

Szerintetek miért nem viselünk kalapkákat?

Képek: Asos

Megosztás:
2 komment

Címkék: kalap asos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.29. 14:25:08

Nekem tetszik (bár én a hagyományos variációk híve vagyok inkább), de nem szeretek én lenni az, aki feltűnő... Ha többen viselnének, lehet, hogy rávenném magam én is.

kovácspéterke 2012.05.02. 15:48:50

én nem tudom, sztem marha jók.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása