OurFashion

Programajánló: USE Temporary shop

2011.december.06. 09:30

*Bianka*

0 komment

Idén azért valljuk be, hogy nem kell panaszkodnunk a karácsonyi vásárlási lehetőségek miatt. Hiszen az Ajándék Terminál és a TOLDIvatos Karácsony után most egy újabb ideiglenes vásárról számolhatunk be nektek:

A USE unused decemberben ismét megnyitja ideiglenes üzletét a USE TEMPORARY-t a 6. kerület Hajós utca 41-ben, a karácsonyi vásár december 8-án 9-én és 10-én vár Titeket 10:00 és 20:00 óra között

Az összesen három napig nyitva tartó üzletben 50-80% kedvezménnyel megvásárolhatóak lesznek a korábbi őszi-téli kollekciók újragyártott sikerdarabjai 50-80% kedvezménnyel és egy egyedi limitált darabos ékszerkollekció.

Az idei karácsonyi szezonra a USE egy  férfi kapszula kollekciót is tervezett, a klasszikus, mindennapi elegancia jegyében.

Az elkészítésnél a tervezők a mai férfiak életformáját tartották szem előtt, a kollekciót a USE a modern gentleman hétköznapjaira szánja, a tradicionális stílusú darabokkal, modern változatban.

Az öltözékek között kötött gyapjú pulóverek, kardigánok, mellények, több mint 20 féle ing, farmer és vászonnadrágok, öltöny-szabású átmeneti kabátok és hagyományos két soros gyapjú télikabátok, neoprén zakók, pólók és jégeralsók találhatóak, mindennapi viseletre.

Mit gondoltok ti magatoknak vagy a pasitoknak fogtok vásárolni a temporary shopban?

Én már kitaláltam mit veszek Mr. Biankának, de azért mielőtt megnyomom a rendelés gombot a neten, ellátogatok a temporary shopba.

Megosztás:
0 komment

Címkék: use unused use

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása