OurFashion

Programajánló: Ajándék Terminál - Kiállítás, Aukció, Vásár

2011.december.02. 13:01

*Bianka*

1 komment

Az Ajándék Terminál a Design Terminál karácsonyi rendezvénysorozata, mely magyar designerek munkáit mutatja be exkluzív kiállítás és vásár keretein belül. Az ötvösöktől a bútortervezőkig közel 50 tehetséges magyar tervező tárgyait lehet megvásárolni december 9. és 18. között. A Terminál ebben az időszakban a ‘20-as évek nagyáruházainak hangulatát idézi: a földszinten a legjobb magyar design tárgyak láthatóak, az emelet pedig különlegesen kialakított, elegáns divatüzletté alakul, ahol magyar divattervezők ruhái és kiegészítői kapnak helyet.

 

Az eseménysorozatot VIP megnyitóval indul, és aukcióval zárul, melynek bevételéből rászoruló gyermekeknek ajándékoznak design tárgyakat és rajzeszközöket.

  

Ajándék Terminál kiemelt programjai:

December 8. 19.00 – 22.00 • VIP Shopping Night • Meghívott vendégek részére vásárlási lehetőség 20 % kedvezménnyel.

December 9. 18.00 • Toplista Stílus Magazin pezsgőzéssel egybekötött bemutatója.

December 16. 20.00 - 24.00 • Stylewalker Night • A népszerű kezdeményezéshez csatlakozik az Ajándék Terminál is. Ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat és 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a design iránt érdeklődők.

December 17. 18.00  • Design Aukció • Winkler Nóra vezetésével egy pörgős, intenzív, szórakoztató árverés, ahol a designerek által felajánlott egyedi tárgyak gazdára találnak. Az aukció bevételének 10%-át jótékonysági célra fordítják, nevelőotthonokat és az otthonokban nevelkedő gyerekeket ajándékoznak meg.

December 21. 10.00 • Ajándékozás gyerekeknek • A desginerek által felajánlott tárgyakat és az aukció 10%-ából származó pénzösszegből vásárolt rajzeszközöket egy kreatív foglalkozás keretén belül fogják átadni a gyermekotthonokban élő diákok részére.

 

 

 

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XCat 2011.12.02. 23:36:56

Rászoruló gyerekek nyilvánvalóan design tárgyakra szorulnak rá a leginkább.
Inkább fizetnék ki fél évre visszamenőleg a közüzemi számlákat....
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása