OurFashion

Műszempilla és körömlakk-kollekció - ma kivételesen férfiaknak

2011.november.03. 16:09

fashionista

4 komment

Napi szinten írok nektek a legújabb a sminkekről, parfümökről és krémekről, de 95%-ban női termékekről szólnak a cikkeim, így ma teljesen elámultam, hogy két, általam gyakran látogatott oldal is férfi dekorkozmetikával foglalkozik - már ha a műszempillákat nevezhetjük annak. Persze mindenki elcsodálkozik első hallásra, hogy 'ótejóégatyaúristendegáz', aztán kiderül, hogy a férfi műszempilla Japánban már akkora trend, hogy a Shu Uemura rendezvényein (akiknek korábbi, nőknek szánt műszempilla kollekcióit ITT és ITT megtaláljátok) már több a férfi látogató, mint a nő, de a londoni Harrods szépségrészlegén is gyakran kérnek szempillaragasztást a pasik. Mostantól ráadásul otthon is megoldhatják maguknak a lenti, direkt a számukra készült szempillák segítségével.

Cosmetic trend: Eylure are selling fake eye lashes for men priced at £4.75 a pair

Persze az egész férfiak+smink dolog is egyre népszerűbb: senki sem lepődik meg, ha bármelyik pasinak van otthon egy korrektora (az YSL Touche Éclat népszerűsége a férfiak körében is óriási), Nagy-Britanniában a statisztikák szerint 3 millió férfi használ sminkterméket rendszeresen, sőt az egész férfikozmetikum-piac mérete a duplájára nőtt az elmúlt 15 évben. Ennek fényében akár csodálkozhatnánk is, hogy ilyen sokáig eltartott az első, férfiaknak szánt körömlakk-kollekció elkészülése, amely az EvolutionMan nevet viseli (lenti kép).

Sok érvet tudok felhozni mellette és ellene is, de nem az én fejtegetésem a lényeg, hanem az, hogy Ti mit gondoltok: Nektek mi a véleményetek a pasik+smink témáról?

2011_10_evolution-man-nail-polish_old.jpg

Forrás 1, 2

Megosztás:
4 komment

Címkék: beauty érdekesség férfi divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rémTündér /aprócska kismacska./ 2011.11.03. 16:33:50

mókás, de én egy pasit nem a szépségéért szeretek.

2011.11.03. 23:59:37

egy határozott NEM:)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.11.04. 10:02:17

Egy férfi legyen ápolt, de a műszempilla és a körömlakk már kicsit sok(k)...

N005 2011.11.04. 14:19:58

Pontosan, ahogy magdalena írta: sok(k).
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása