OurFashion

Színezd újra, színezd újra...

2009.július.22. 13:35

fashionista

2 komment

Újabb smink és parfümmegjelenésekről számolok be nektek ma, hiszen már régóta gyűlnek a Kedvencek mappámban a mutogatnivalók.

Nálam most a Clarins a befutó a válogatásban - nektek melyik tetszik a legjobban?

Clarins

Őszre gyönyőrű, aranyszín búzakalászokkal díszített púder és pirosító kompaktokkal csábítanak. Az összes szín natúr, természetes és nagyon elegáns.

A márka mással is készült még az év második felére: Arany tónusokat, pasztellszíneket és csillámló rúzsokat ajánlanak a karácsonyi szezonra.

 

Chanel

A Chanel télre a fehér színt ajánla mindenkinek. A Fleurs Celestes körömlakkal, highlighterrel és egy többfunkciós palettával visz ragyogást a viselőjére.

A fehér ellentéteit, a sötét mélybordókat, palackzöldeket és ébenfeketéket őszre tartogatják nekünk a Chanel sminkszakértői. A Noirs Obscurs kollekció a dupla C monogrammal bármelyik sminktáska éke lehet.

Estée Lauder

Színes szempillafestékeket kínálnak a báli szezonra - csodálatosan szép csomagolásban.

Egy lehelletnyi parfüm - vagy inkább már ékszer ez a csomagolás. Az új, Private Collection Jasmine & Moss illatot rejtette Aerin Lauder krémparfümként ebbe a medálba.

Shu Uemura

Végezetül pedig következzen egy válogatás a Shu Uemura extrém, vad és különleges műszempilláiból.

Forrás: GlossyKiss, BritishBeautyBlogger, Temptalia.

Megosztás:
2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.07.22. 15:55:41

nemis tudom nemis tudom...ezek most annyira nem hatottak meg, talán a Clarins szemöldökös/szemes kompatk, az cuki. az uemura szempillák bámulatosak, de nem nekem valók!

Zevaa 2009.07.23. 09:17:56

Nekem is a Clarins jön be, mivel újra a "natúrsmink" korszakomat élem... :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása