OurFashion

Magyar ősz: MAKRANKA

2011.október.08. 10:52

fashionista

2 komment

A MAKRANKA tavaszi kollekcióját már bemutattuk nektek ITT, most pedig már itt is vannak az őszi kampányképeik. Az új darabokban megőrizték a korábban jól bevált elemeiket: a bőrcsík rátéteket és a színjátszó üvegdíszeket, viszont most nagyobb méretű táskákat terveztek és szemmel láthatóan javult a kivitelezésük minősége is, így összességében kidolgozottabb és részletgazdagabb lett a tervezőpáros munkája. Ezen felül elhagyták a posztó/filc anyaghasználatot és bőrre illetve vászonra váltottak a lányok, ráadásul a fotóik is jóval profibbak lettek.

A láncdíszítéses darabok lettek a kedvenceim a kollekcióból - rockosak, vagányak, és ezek bizonyítják a legjobban azt, hogy mennyire fejlődőképesek a tervezők.

Nektek hogy tetszenek? 

Megosztás:
2 komment

Címkék: magyar divat makranka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N005 2011.10.08. 13:39:55

Nem rossz, de igazság szerint semmi pluszt nem kaptam. Holnap már nem is fogok emlékezni ezekre a képekre.
„[...] ráadásul a fotóik is jóval profibbak lettek.” -> Azért még bőven van hova fejlődni!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása