OurFashion

Bemutatkozik a Makranka!

2011.május.12. 15:04

fashionista

1 komment

A MAKRANKA tervezői idén kezdtek együtt dolgozni: Makra Laura üvegékszer és az Anka Design fiatal tervezőiből alakultak. Filozófiájuk szerint olyan darabok létrehozására törekednek, melyben mindkettőjük erősségei megnyilvánulnak, mégsem nyomják el egymást. A tervezéskor a különleges formai megoldásokra, a textil és az üveg anyagbeli kontrasztjának kiemelésére fókuszálnak, úgy alkotják meg ruháikat és kiegészítőiket, hogy ez a két anyag egységet mutasson.

Munkáik kísérletek az anyagokkal, a formákkal és fontosak számukra a ritmusos és dinamikai megoldások, amelyet egy-egy felület kialakításakor érnek el.

A lenti képeken a kollekciójuk pár darabját láthatjátok - nekem a barna bőrrel kombinált, kékeszöld köves a favoritom. Nektek hogy tetszenek?

Megosztás:
1 komment

Címkék: magyar divat makranka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.05.12. 22:07:37

kivétel nélkül nagyon szépek :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása