OurFashion

Folytatódik a parfümdömping: még 3 illat az új szezonra

2011.szeptember.07. 09:42

fashionista

0 komment

Már korábban megmutattunk nektek rengeteg parfümújdonságot ITT, most pedig itt van egy újabb adag, csodásan csillogó üvegcsébe rejtett illatos gyönyörűség az őszre, hogy a segítségükkel elviselhetőbbek legyenek az első esős napok.

Kezdem a legjobban várt darabbal, a Lancôme Trésor Midnight Rose-zal, amelynek a báj koronázatlan királynője, azaz Emma Watson a kampányarca. A pajkos mosolyú színésznő Párizs utcáin sétál a kampányképeken, melyeken a lila szín dominál, csakúgy, mint az új, romantikus illat üvegcséjén és cuki kis szaténrózsáján. Az illatjegyek bogyós gyümölcseiben (málna és feketeribizli) is visszaköszön a lila, de ezeket a gyümölcsös akkordokat hamar felváltja a rózsa és a jázmin, illetve a vanília. Mivel szombaton indulok Párizsba, engem nagyon magukkal ragadtak a képek, a belőlük sugárzó romantika és szépség.
Magyarországon már kapható az illat 30 (12.100 Ft), 50 (19.100 Ft) és 75 ml-es (23.300 Ft) változatban.

A MACtől egy érzéki, uniszex tengerillat, a Turquatic érkezett új csomagolásban. A szellőrózsa, lótusz, nőszirom és korzikai citrusok jegyeit tartalmazó illat erőteljesnek és energiát adónak ígérkezik a kékes-zöldes-sárgás csomagolásba bújtatott parfüm, ami golyós (4.900 Ft), 20 ml-es (6.900 Ft) és 50 ml-es (12.900 Ft) kiszerelésben kapható szeptembertől.

A Giorgio Armanitól a kultillatuk, az Acqua di Gioia egy érzékibb, mélyebb verziója érkezik. Az illatjegyeket (zúzott menta levelek, rózsabors, jázmin, cédrusfa, barna cukor) elolvasva biztosra vettem, hogy komplex illattal állunk szemben, megszagolva pedig még erősebb lett a véleményem: ez az illat nem kispályásoknak való, akik a celebillatokért és az egyszerű aromákért rajonganak. Ennek az illatnak az érzékiségért az YSL Opium rajongói fogják értékelni, azok, akik már hallottak a L'Artisan Parfumeurről és azok, akik az illatkészítésben a művészetet látják, nem pedig a kérészéletű divattrendeket.
Az Eau de Parfum ára: 21.900 Ft (50 ml) és 28.900 Ft (100 ml).

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása