OurFashion

Egymilliárd új parfüm érkezik a szezonra

2011.augusztus.04. 12:47

fashionista

1 komment

Komolyan mondom, ehhez hasonló parfümdömpingre nem is emlékszem az utóbbi évekből, pedig eddig sem fogták vissza magukat a gyártók - íme egy rövid áttekintés a legújabb illatokról és híresebbnél-híresebb kampányarcokról:

A Diesel például most egy olyan, fiatal nőknek szóló parfümmel lép a piacra, ami a szenvedélyről és a szexről szól: olyan illatjegyekből áll (mandarin, jázmin, medvecukor, csillagánizs, vanília és édesgyökér), amelyek stimulálják a hipotalamuszt, és ezáltal azonnal felkeltik az ellenkező nem érdeklődését. A kampány modellje a kócos fogsorú Ashley Smith. Magyarországon is kapható augusztustól 12.900 Ft-os (30 ml) áron.

Lara Stone két parfümreklámban is szerepel: az egyik Tom Ford Violet Blonde-ja, ahol ibolyák között, lila szájjal és hozzá illő körömlakkal csábít - és természetesen az ibolya is lesz a parfüm meghatározó jegye. Az illatot az őszi sminkkollekcióval együtt kezdik majd árulni, de sajnos a magyarországi megjelenésről nincs hírünk, kétlem, hogy megvásárolható lesz itthon.

Lara Stone in Tom Ford Violet Blonde Stuns with Violet Lips

Ezen kívül Lara (Alice Dellal mellett) a CK one, a Calvin Klein uniszex illatának az új, Shock nevű variánsát is népszerűsíti. A hiperszexi kampányvideó és a hirdetés is élénk, vibráló színekkel és elektronikus zenével sokkol, kicsit a kilencvenes évek hangulatát megidézve. A rossznyelvek szerint egy drogozással megfűszerezett bulis éjszakára hasonlít a dolog, én viszont nem keresek benne rejtett üzenetet, egyszerűen csak tetszik.

New Print Ad For ck One Shock Rages On

A BCBG Max Azriától BCBG Max Azria nevű parfüm érkezik: a legszembeötlőbb benne a kupak formája, ugyanis Marc Jacobs Lolája és Justin Bieber Someday-e után ők is a fodorszerű rózsaszirmokkal megbolondított kupakra szavaztak a palack tervezésekor.

BCBG Max Azria Perfume

A Freja Beha Erichsen által reklámozott Valentino parfümre, a Valentinára vagyok a legkívácsibb, (annak ellenére, hogy a névadás nagyon 'gesztipéteresre' sikeredett) ugyanis a bájos, virágocskákkal díszített, ultranőies palack és elegáns csomagolás mellett az illat maga is sokat ígér: a bergamott, a fehér szarvasgomba (!), a vanília, az ámbra, az eper és a cédrus egyvelege érzékinek és csábítónak tűnik.

Freja Beha Erichsen Valentina by Valentino perfume ad campaign

Valentina by Valentino perfume

A Balenciaga az egyik kedvenc színésznőmet, Charlotte Gainsbourg-ot választotta a Balenciaga L'Essence arcának. A zöld üveges, ibolyaillatú parfümöt ő maga is viseli és szereti, nekem pedig ez elég érv ahhoz, hogy izgatottan várjam, mikor próbálhatom ki.

 

Charlotte Gainsbourg Balenciaga L Essence Perfume Ad Campaign

Forrás 1
Forrás 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timka81 · http://illatoskert.com 2011.08.04. 19:05:30

Egyértelműen Tom Ford Violet Blonde és Balenciaga L'Essence. A tavalyi Balenciaga isteni illat, kíváncsi vagyok, hogy ezt túl tudják-e szárnyalni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása