OurFashion

Stílusmérföldkövek Emma Watsontól

2011.július.25. 11:37

fashionista

8 komment

Ha már az egész bolygó Harry Potter lázban ég, ti sem ússzátok meg legalább heti egy 'hermájoni'-s poszt nélkül: most következzen egy válogatás a legjobb ruháiról, amelyekben premiereken, divatbemutatókon és kampányokban tündökölt.

2008 volt az az év, amikortól Emma Watson stílusa a kislányosból trendalkotóvá érett (vagy jobb stylistok vették kezelésbe). Ez a csodás Alexander McQueen ruha (amit maga Steve tervezett) a 2008-as őszi/téli ready to wear kollekcióból ékes bizonyítéka annak, hogy új csillag van születőben, akinek hercegnői bája nem fog közönségességbe süllyedni.

A következő, filmes karrierjén túli mérföldkő számára az volt, amikor a Burberry felkérte a (a testvérével egyetemben) a 2009/10 őszi-téli  kampányuk arcának. Igazi angolos eleganciával pózolt a fotókon, és persze civilben is állandóan a szegecses ujjú Burberry trencskójában szaladgált. Cikk róla ITT.

Innentől már egyenes út vezetett a divattervezésig: a People Treenek (fair trade/öko divatmárka) több kollekciót is alkotott és persze mindegyiknek a modellje is volt.

2010-ben levágatta a haját, és ezzel a Rafael Lopez ruhával minden 'best dressed' lista élére repült. Személy szerint nekem is ez a kedvenc szettem tőle: játékosan szexi, felnőttes, a frizurájával pedig egy igazi csibészes hercegnő összhatását kelti. Világbajnok!

A csúcsra törését pedig az jelzi a legjobban, hogy 2011-ben túlszárnyalta minden eddigi eredményét: minikollekciót készített Alberta Ferrettinek, szerződést kötött a Lancôme-mal, tovább dolgozik a People's Tree-nek, egy festőművész 30 képből álló sorozatban örökítette meg szépségét és ráadásul két Vogue címlapot is fotóztak vele.

Csak így tovább Emma!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.07.25. 14:40:36

Én nagyon szeretem Emmát! Remélem hosszú, sikeres karrier vár rá! És az a fekete csipkecsoda...úgy felvenném! :)

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.07.25. 16:06:29

imádom. Kislányként is elbűvölően szép volt, most meg már igazi nővé érett. Én inkább levenném róla azt a fekete csipkecsodát :D

2011.07.25. 16:15:47

Watson kisasszony felcseperedése nem csupán ruhatárán, de a tekintetén is látszik...Érdemes megnézni 2008-ban milyen félénken pillantott a kamerába és hogy sugárzik már a tekintete a Vogue címlapján:)
Gyönyörű nő lett és színésznőnek sem utolsó:)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.07.25. 23:01:48

Szépen kikupálódott :) az a fekte ruha, tényleg dögös

minafoto · http://www.minafoto.hu 2011.07.26. 06:54:37

A kiscsaj valszeg elég eszes is, nemcsak jó kiállású, bízzunk benne, hogy a sikertől nem fog elszállni.

morrighan 2011.07.26. 23:29:01

Ő az, akivel mindig elfogult leszek, de örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Okos, szép, kedves és tényleg mindig kifogástalanul öltözik fel.
(p. s. ez most szőrszálhasogatás lesz és kérlek, ne harapjátok le a fejem, de People Tree, 's nélkül).
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása