OurFashion

Exkluzív képriport: Emma Watson a Lancôme Trésor Midnight Rose sajtótájékoztatóján

2011.május.13. 12:09

fashionista

0 komment

Magyarországon egydül nálunk láthatóak ezek a képek, amelyek a Lancôme új parfümjének, a Trésor Midnight Rose-nak a hétfői sajtótájékoztatóján készültek. A kampány arca -ahogy a kiszivárogtatott hirdetésben is látszik- Emma Watson lett. A sajtótájékoztató képeiről is sugárzik a báj, amely a színésznőt körüllengi, nem véletlen, hogy Alber Elbaz, a Lanvin művészeti vezetője is elbűvölten simogtja arcocskáját, a csoportképen pedig Mario Testino mellett pózol. A színpad fényei lilában úsztak és a parfüm üvegcséje is lila lesz, így az a tippem, hogy a kampányképek is ezt az árnyalatot fogják majd hozni a végső munkálatok után.

Ha szeretnétek még többet tudni, akkor kattintsatok a Lancôme Magyarország Facebook oldalára, ahol a sajtóesemény további képeit találhatjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása