OurFashion

Cannes 2011

2011.május.13. 15:32

fashionista

2 komment

Elkezdődött a filmfesztivál, és persze a hozzá tartozó folyamatos premieráradat, vörös szőnyeges felvonulásokkal egybekötve. Nézzük, ki mit viselt a jeles alkalomra. Nektek melyik színésznő ruhája tetszik a legjobban?

Salma Hayeknek már tavaly is bejött a Gucci, idén is emellett döntött és egy pezsgőszínű darabban tündökölt. 

salma hayek cannes opening ceremony 02

Uma Thurman fehérben duplázott: a délutáni sajtóeseményre egy Dolce&Gabbana ruhát választott, míg este egy pánt nélküli Versace darabot- elképesztően gyönyörű zöld fülbevalóval.

Uma Thurman white Versace white D G dresses Cannes 2011

Angelina Jolie végre nem feketében jelent meg - a nyárias homokszín árnyalat a ruhája mellett visszaköszönt a cipőjén is. Smaragd ékszerekkel dobta fel az összhatást - feltételezem, hogy a saját kollekciójából.

Angelina Jolie Kung Fu Panda Cannes beige Ferragamo dress

Diane Kurger Calvin Kleint választott Chanel helyett - nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk: ennek köze van ahhoz, hogy a színésznő a Calvin Klein Beauty parfüm arca. A folyékony aranynak tűnő estélyi nagyon szép, Diane haja és sminkje is rendben van, de nekem valahogy nem működik az egész (talán a bőrszínéhez nem ez a legtökéletesebb árnyalat), ezerszer láttam már szebbnek a színésznőt. A párja, Joshua Jackson öltönyt, csokornyakkendőt és lakk edzőcipőt választott.

Diane Kruger Calvin Klein golden dress Cannes 2011 Joshua Jackson

Forrás: Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.05.15. 19:49:17

uma esti ruháját kérem. köszi! :)

styal 2011.05.17. 21:28:48

érdekes lakk edzőcipőben menni egy ilyen eseményre... amúgy tetszik, vagány, de azért ide, hát...
Angie ruhája tetszik a legjobban, viszont ezt sem tartom elég elegánsnak az alkalomra. Talán, ha hosszabb lenne a ruha, vagy egy elegáns kontyot viselne hozzá.
A többi csatolt ruha még Uma második ruháját méltatnám a többi szóra sem érdemes.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása