OurFashion

2010 leggyönyörűbb ruhái

2010.december.30. 05:16

fashionista

6 komment

Az évtized ikonikusabb ruháiról már készítettünk egy listát ITT, most pedig a Red Carpet Fahion Awards ötlete nyomán -és több pontjával egyetértésben- következzen, hogy nekem mi/ki tetszett a legjobban 2010-ben.
Hangsúlyozom, ez egy szubjektív lista, egyetértéseteket/ellenvéleményeteket/a saját listátokat a kommentekben várom.

1. Zoe Saldana ebben az elképesztően rafinált, színátmenetes lila, egyszerre buborékos és csillogó Givenchy Couture-ben volt az Oscar-díj átadásán. Nekem már akkor is tetszett, bennetek viszont vegyesek voltak ez érzések. A cikk ITT.

2010oscars_zoesaldana.jpg

2. Imádtam Sarah Jessica Parker szövegkiemelő színű, azaz élénksárga Valentino ruháját, amit a Szex és New York 2. egyik premierjén viselt. Meglepő volt a választás, hiszen idén nem a sárga volt a legnépszerűbb szín, és szerencsére nem nyomta el ezt a dominanciát csiricsáré kiegészítőkkel, hagyta, hogy a ruha légiessége és napsugarassága uralkodjon.
Sarah Jessica Parker Valentino Yellow Dress Best Dressed Celebrities of 2010: Sarah Jessica Parker Photos

3. Cate Blanchett elképesztően részletgazdag, burgundi alapon arany hímzéssel díszített vintage Christian Lacroix-t viselt egy rendezvényen. A földre szállt eleganciát testesíti meg számomra.

4. Jennifer Lopez egészen angyalszerű, földöntúli szépségnek tűnik ebben a Zuhair Murad ruhában, amit a MET Costume Institute gálán viselt. Az éteri, ezüstszínű levélmintás, szürke tüll darabot Judith Leiber ékszertáska és kontyba tűzött haj egészítette ki.
Jennifer Lopez in Zuhair Murad Dress Met Gala Best Dressed Celebrities of 2010: Jennifer Lopez Photos

5. Emma Watson Rafael Lopez áttetsző, csipkés miniruháját viselte a Harry Potter legújabb epizódjának londoni premierjén. A tollakkal díszített szoknyarész felhívta a figyelmet a lábaira, így Emma rutinosan keresztbe tett lábbal pózolta végig a vörös szőnyeget, nehogy előnytelen fotó készülhessen róla.


6.  Gwyneth Paltrow a CMA díjátadón viselte ezt az Atelier Versace estélyit. A rózsaszínből világos-, majd sötétszükébe hajló anyagot a magas slicceslés, a derekánál húzott szabás és a finoman csillogó, ezüstszállal átszőtt anyag teszi különlegessé. 

7. Salma Hayek viselte először a Gucci exkluzív kapszulakollekciójának, a Gucci Première-nek egyik estélyijét a vörös szőnyegen, a Robin Hood cannes-i premierjén. A rafinált szabás, a csillogó arany és bordó berakásokkal díszített váll- és csípőékszer, illetve a színésznő olívaszínű bőréhez, latin karakteréhez tökéletesen illő szín is lenyűgözött. 



8. Reese Witherspoon Jason Wu 2011-es tavaszi kollekciójából választott ruhát egy Avon rendezvényre. A fekete tüllel bevont fűzőszerű felsőrészen átsejlik a ruha krémszíne, azt az érzést keltve, mintha külön állna a felső- és az alsórész. Ezt a hatást erősíti a vékony öv is. A rafinált, redőzött, masnival díszített szoknyában végződő öltözetet egy Louboutin peep-toe egészíti ki.

9. Lady Gaga elképesztő Armani Privét viselt a Grammy díjátadón. A hajával nem tudok mit kezdeni, de az ezüstlila, hologramhatású, a Szaturnusz gyűrűrendszerével vetekedő ruha az egyik kedvenc darabom 2010-ből. 

10. Elképesztő mértékben vagyok elfogult Blake Livelyval kapcsolatban, imádom a haját és ahogy a Marchesa ruháit viseli. A listába ezúttal a MET Costume Institute gálán viselt kobaltkék darab került be, de ez a sárga-fekete is nagy kedvenc. Az asszimetrikus szabású miniruha meglepő volt az eseményen, ahol szinte mindenki más földig érő estélyit viselt. A darab jellegzetességét a Marchesára jellemző virágos berakás mellett a drámai húzott-redőzött megoldás adta.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turanga Leela 2010.12.30. 10:47:08

Salma Hayeknak mindegy,mit vesz fel, csodálatosan fog benne kinézni. És szerencsére nem egy csontkollekció, pont ezért ennyire gyönyörű:)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2010.12.30. 11:00:24

Tényleg szépek. A kedvenceim: Jennifer Lopez, Emma Watson, Reese Witherspoon.

Amiket szívesen felvennék Szilveszterkor:

lenaswardrobe.blogspot.com/2010/12/dresses-for-new-years-eve.html

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2010.12.30. 11:23:50

Nálam Zuhair Murad nyert, elsöprően!

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.12.30. 13:02:55

Az egyik kedvencem! www.lexador.com/product.php?id_product=67
Ja és magyar tervező, elérhető áru ruhája!

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2010.12.30. 13:15:28

Salma Hayek még mindig botrányosan dögös !
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása