OurFashion

2011 tavaszi-nyári divattrendjei: a bőr

2011.január.16. 05:27

fashionista

3 komment

Az egyik legkarakteresebb tavaszi-nyári trendhez érkeztünk: a bőrhöz. A szezonban mindenféle ruhadarab divatos lesz, ami ebből az anyagból készült, legyen az akár agy klasszikus, szűk bőrnadrág vagy egy motorosdzseki. De szerencsére sok olyan darabbal is találkozunk majd, amelyeknek a szabásvonala és minimalizmusa már-már futurisztikussá teszi a trendet, lásd a Versace miniruháját vagy a Céline és a Chloé újraértelmezett mellvérteket idéző felsőrészeit.
A Vogue a lent látható, konyakszínű Michael Kors ingruhát kiáltotta ki a trend zászlóshajójának, ennek ellenére nekem a Hermés kollekciója tetszik a legjobban: pimaszul szexi darabjaik és elegáns kiegészítőik miatt nálam ők a legjobbak.

Tipp: Keverd a bőrből készült darabjaidat a szezon más stílusjegyeivel: azaz viseld légies, áttetsző anyagokkal, vagy válasz egy bőr rövidnadrágot és nyugodtan viselj műbőrt: az állatok védelme egy percig sem ciki!

Még több 2011-es trend:
Az áttetsző textilek
A virágminta
A sortok

 

Megosztás:
3 komment

Címkék: 2011 tavasz 2011 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beryl 2011.01.16. 11:24:48

ez jelzem igen vicces, az őszi-téli kollekciókban sokkal lengébb ruhákat és nyitottabb cipőket/szandikat szoktak felvonultatni, de olybá tűnik a globális éghajlatváltozás megzavarta a tervezőket is.

+35 fokban valahogy egyik sem tűnik jó ötletnek
tavaszi +12 fokra okes

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.16. 19:43:04

Csatlakoznék az előttem szólóhoz: a bőr valóban nem a legalkalmasabb viselet meleg napokra. De ha eltekintünk ettől a kis apróságtól: igen mutatós darabok. Felvenném majdnem mindet. Az első három a kedvencem.

NetBubble 2011.01.22. 09:18:53

Nekem a Burberry, a Versace, a Hermés, és a Chloé tetszenek a legjobban, de akármelyiket elfogadnám :D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása