OurFashion

2011 tavaszi-nyári divattrendjei: a virágminta

2011.január.04. 15:54

fashionista

5 komment

Ahogy kinézek most a szürkés-ködös ablakon, egyetlen dologra vágyom: a tavaszra. Arra, hogy zöldek legyenek a fák, előbújjanak a hóvirágok, az ibolyák és a tulipánok, és már ne csak nagy csizmában és télikabátban mehessünk az utcára.

A divattervezők is ezt vizionálták 2011 tavaszára: virágokat minden mennyiségben. Az előttünk álló szezonban minden divatos lesz, amin bimbó, inda, rózsa, orchidea vagy szirmok vannak: legyen az egy hipernőies, hosszú sifonruha, egy narancssárga napozóruha vagy akár egy játékos szoknya. A színek és a méretek variációja is végtelen: az egyik tervező apró, pasztellszín mintákat használ, más csak 1 virágot helyez az egész ruhára, azt viszont óriási méretben és élénk színben.

Nekem a D&G kifutóján látott darabok a kedvenceim, hiszen hordhatóak és mégis hangsúlyosak, de nem annyira, hogy elnyomják a viselőjüket, mint a Jil Sander darab.

Viszont arra vigyázzatok, hogy ne vigyétek túlzásba, hiszen nem az Oázis kertészet két lábon járó szószólóinak készültök: egy virágos sortot vagy selyemszoknyát egyszerű pamut pólóval viseljetek, de mellé bátran választhattok egy fonott kosarakat idéző táskát vagy egy maxiruhához viseljetek fából készült kiegészítőket és platformszandált vagy tweedblézer+óriás napszemüveg kombinációt.

A tavaly nyáron vagy akár a leárazáskor beszerzett virágos darabjaitokat is érdemes megnézni: szerintem fogtok köztük olyat találni, ami még mindig divatos.

 

 

Megosztás:
5 komment

Címkék: 2011 tavasz 2011 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2011.01.04. 16:43:16

ma pont virágos tunika van rajtam! :) és a virágosnál a napi virág már a primula volt!

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.01.04. 18:03:44

A Diane von Fürstenberg egy Christian Dior darab, szólok!

tubi_ca 2011.01.04. 19:45:39

A virágos minden tavasszal megy, szóval nem nagy újdonság, de azért azt a Mulberry ruhácskát elfogadnám, A Julian MacDonaldot is, de azt csak nézegetném, nem venném fel :)

LuPuS 2011.01.04. 21:01:05

Szeptember 12-én volt a D&G bemutató és akkor ezt írtam:(idézve magamtól....)

70es évek strand divat világa
Hatalmas virágok,Cipők
Nylon bugyogó :)
Hatalmas színes strandtáskák( néhány hétköznapi viseletté szelídítve )
...boríték táskák ????
még több virág

Hajrá Hölgyek!
A kiegészítők közül a kendők lesznek, a nyár örökösei....."

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2011.01.05. 11:25:32

@kavevera: igaz, igaz, már a Vogue képszerkesztőiben sem bízhatok vakon :S
igyekszem mielőbb javítani.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása