OurFashion

Karácsonyi ajándékötletek

2008.november.20. 14:42

fashionista

8 komment

Amikor kinézek az ablakon, már látom, hogy az Andrássy út fáira helyezik fel az égősorokat, épülnek a Vörösmarty téren a forraltboros bódék, már tervezzük az első korizást a műjégpályán. Bizony, jön a tél, mindjárt december van és kezdődik az ajándékvásárlási láz, a tervezgetés, hogy kinek-mit-csomagolás-s.k.-hol-mennyiért...

Az alábbiakban néhány ötlet, ami esetleg ihletet adhat, hogy mivel lepd meg szeretteidet. (Előre szólok, hogy a klasszikus ruhák-sminkek-kütyük-parfümök direkt nem szerepelnek ebben a válogatásban. Csak olyan dolgokat raktam be, amelyekben érzek valami pluszt - tehát még szubjektív is lesz)

Retro New York térképes gyufa - 4 dollárért. Már annyira régóta vágyódom a "Nagy Almába" (húúúú, de közhelyes vagyok), hogy beleszeretek minden tárgyba, ami ezzel a várossal kapcsolatos.

Édes-színes Baby Cozie babaruhák 5 dollártól - Itthon pár hete a H&M babaosztályán olvadoztunk Biankával az aprócsak farmerok, mellények, csokornyakkendők és rugdlózók között - hihetetlenül ötletes cuccok kaphatók, egészen elfogadható áron.

 

Moleskine - az indokokat itt olvashatjátok. Röviden összefoglalva ezek a jegyzetfüzetek örök szerelmeim, most éppen egy piros lakkbőr határidőnaplóra vágyom. (Most csak sima piros bőr van, de hát a lakk sokkal fashionistásabb...)

 

Zoknipénztárca - 6 dollárért kapható a cukiság non plus ultrája. Szerintem ezt S.K. is el lehet készíteni, és hihetetlenül egyedi.

 

Színes ceruzák kör és négyzetmintával - kreatívok és gyerekek kezében is eltudom képzelni ezt a 9 dolláros készletet.

 

Aki karácsonykor is praktikus dolgot szeretne, az legalább tegye egy adag humorral fűszerezve - konyhai eszközök 10 dollártól.

 

Az IKEÁban is lehet jó dolgokat találni - itt van például ez a békás takaró gyerekeknek.

 

Ezek a 20 dolláros kristály parfümösüvegek elegánsak, szépek, lányszobába, fésülködőasztalkára illőek és még az áruk sem vág földhöz. 

 

Csipkekosár, virágláda. Nem ajándéknak, magadnak.

 

Periódusos rendszer zuhanyfüggöny - kémiából bukásra állóknak és nekem, mivel már azt is elfelejtettem, hogy mi is az a kovalens kötés.

 

Sünis cipőtisztító - diszfunkcionális, de legalább cuki. Meg kicsit drága - 80 dollár. És ki az aki cipőtisztítót vesz ajándékba valakinek? De tényleg nagyon cuki...

 

iPod DJ szett (vagy keverőpultnak is hívhatnám ezt?) - Divatos és a mostani iPod mániában nélkülözhetetlen eszköz DJ aspiránsoknak és házibuli szervezőknek. 

 

Lépj a nagy tervezők nyomába, és tervezz saját matrjoska baba szettet, majd ajándékozd oda ismerőseinek!

 

Minden itt felsorolt tárgy megrendelhető a Shop-a-matic oldaláról.

Megosztás:
8 komment

Címkék: karácsony baby moleskine

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meita 2008.11.20. 21:13:47

Nagyon jó kis összeállítás! Kérlek, írd meg hol bukkantál rá a konyhai cuccokra meg a virágládára, nagy-nagy love mindkettő! Köszii :)

bjork 2008.11.21. 10:08:00

az utolsó a legjobb!

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.11.21. 10:15:29

Mindent a shop-a-maticről szedtem le, onnan vezretnek linkek a webshopokhoz.

zoeme 2008.11.21. 10:19:25

na, ilyen zoknis őrületet vett a barátnőm a pylones-ban : ))

Petra87 2008.11.21. 12:24:30

A virágláda és a parfüm nagyon nagyon tetszik.
Nekem piros lakkbőr határidőnaplóm van,még tavaly kaptam. Ugyan nem Moleskine, hanem RealSystema. IMÁDOM!!!!!!

Gemini 2008.11.25. 12:18:41

A parfümös üveg hol érhető el??

Gemini 2008.11.25. 12:19:27

Figyelmetlen voltam! Most látom a bejegyzés végén a lelőhelyet. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása