OurFashion

Sminkcsodák a MAC-től

2008.november.04. 07:17

fashionista

10 komment

Tegnap jártam a MAC Cometics Váci utcai üzletében, mivel SMS-ben értesítettek, hogy végre kis hazánkba is megérkezett a karácsonyi kollekció (2008 Holiday Collection)! Lányok, érdemes bemenni! Csodás sminkpaletták 6 színből 9700-ért (kedvencem a Warm paletta-ezt láthatjátok a képeken), az 5 darabos ecsetkészletek 15000 Ft-ért kaphatóak (alapból egy db MAC ecset ára 10000 körül mozog). A kollekció minden eleméről, színekről további részleteket itt találhattok: http://www.maccosmetics.com/templates/collections/collections_landing.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY14384

Személy szerint azt javasom, hogy minden, sminkelés iránt picit is érdeklődő lány ruházzon be a Basic ecsetkészletbe, mert mindegyik darabja nagyon jól használható,és állati dögös sminkek kézíthetők velük. Nagyon szép a bronzos Dazzleglass szájfény is - kipróbáltam és teljese hordható szín még hétköznapra is, viszont a benne lévő glitterektől csodásan szikrázik a száj!

Ti melyiket kérnétek?

Ízelítőül pár kép:

 

 

Viszont a MAC csodás termékfejlesztői a következő hónapokban sem hagyják nyugodni a pénztácáinkat már jó előre bejeletettek pár új kollekciót, hogy csorgathassuk a nyálunkat, és vágyakozhassunk a legújabb szépségek után.  

Elvileg december végén érkezik majd az üzletekbe a Chill kollekció, ami mint ahogy a neve is mondja, hideg, metálos és fémes színekből fog állni és hangsúlyos szemhéjtusokat is kínál majd (itt is olvashattok róla bővebben).

Dame Edna kollekciójának a csomagolása a pasztell-lila dobozokon látható piros szemüveg miatt tűnik ki: ez a transzvesztita díva védjegye. Élénk színek - a Heatherette-ből már ismert paletta újracsomagolása és színes lakkok alkotják a kollekciót, ami szép-szép, de valahogy kissé olcsónak tűnik a csomagolása miatt. Nektek bejön?

A metál árnyalatok szerelmeseit egy fémes színekből álló kollekcióval örvendezteti meg a MAC: új pigmentek és glitterek, csillogó szemhéjpúderek és tusok alkotják majd a Metal Urge kollekciót.

 

Via Bjooti és Specktra.  

Megosztás:
10 komment

Címkék: mac karácsony beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dézi 2008.11.04. 08:56:09

Beruháztam ecsetre is és kb. 2 hónap után jöttem rá,hogy a mineral make up-os szemfestéküket-én is olyat vettem amilyet Te nyáron a szine is ua.-úgy jó használni,ha bevizezem kicsit az ecsetet.És ez a pigmentekre is vonatkozik.Lehet,hogy most úgy tünik feltaláltam a meleg vizet,de valóban úgy nem hullik le és sokkal csillogósabb.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.11.04. 09:53:36

Én ásványvíz sprayt szoktam a szemhéjpúderre fújni :) - egy sminkesblgon láttam az ötletet!
De nedvesen ténleg jobban kijönnek a mineralize színei, és ráadsul nem fog utána az egész arcom csillogni a szállongó apró szemcséktől, hanem csak ott lesz festékes, ahova kenem :)

fashion victim 2008.11.04. 21:51:14

Gyonyoruek. Mint mindig....

Scala 2008.11.05. 02:35:23

ezeka tippek dézi & fashionista aranyat érnek! Köszi. ;-)

angyal9 2008.11.05. 07:45:41

Én most éppen mattos korszakomat élem, az Artdeco őszi csokis szemhéjpúdere (5 szín egy palettán) az elérendő cél. :)
Ja persze, barnás korszakomat is élem.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.11.05. 09:36:29

Én most a zöld és lila korszakomat élem :) Kékeszöldes szemem van, és a MACnél kisminkeltek egy világosabb, élénk lila árnyalattal, és olyan átható, szinte hipnotikus hatása volt a szemeimnek, hogy azóta folyamatosan próbálom reprodukálni azt a sminket - több kevesebb sikerrel :)

zoeme 2008.11.09. 08:37:11

sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy a mac-ék háza táján hogyan történik egy sminktanácsadás?

köszi:
én : )

Fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.11.09. 11:19:22

Szia!

Én eddig csak olyan sminkelésen voltam, amelyen a legújabb kollekció termékeit mutatták be. NAgyon kedves volt velem a sminkes, mert ecsetmosási technikákon át, alapozószínkeverésig, mindent elmagyarázott, válaszolt a kérdéseimre, elmondta, hogy mi áll jól nekem, stb. Mindezt tljesen ingyen , vásárolni sem volt kötelező.
De ha jól tudom, van 15.000 Ft-ért egy órás sminkelés, ahol megmutatják neked az alaptechnikákat, majd az összeg levásárolható.
Biztos van komolyabb tamfolyam is, de sajnos, én csak ennyit tudok :)

Fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.11.09. 11:20:02

bocs, tanfolyam.

mac cosmetics 2008 holiday collection · http://www.beautyandfashionnews.com 2008.11.11. 10:13:09

Hey, is it true, i don't know. Thanks for your updates; i am a great fan of MAC products. I love collecting all the MAC products.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása