OurFashion

MAC gyönyörűségek ma és holnap

2008.július.10. 10:36

fashionista

2 komment

Már olvashattátok a rajongásomat a MAC Cosmetics Aréna Plázás eladójáról,és előrejelzést is a megjelenő gyönyörű sminkkollekciókról. Most pedig örömmel jelentem be, hogy egy részük holnap érkezik a boltokba! 

A hivatalos weblapon már megjelentek a képek, és ebédszünetben én is elzarándokoltam a MAC Váci utcai üzletébe, és kiderítettem: itthon holnaptól kaphatók,a nemzetközi megjelenéssel egy időben az Electro Flash, Sonic Chic és New View kollekciók. (Sajnos a már említett Colour Forms kollekció nem lesz kapható hazánkban, a külföldön nyaralók esetleg még belefuthatnak valamelyik nagyvárosban.)

Ti mit választanátok az újdonságokból? És melyik megjelenés előtti kollekciót várjátok a legjobban?

Az Electro Flash csodás szájfényekből, rúzsokból és különleges, kettős szemhéjpúderekből áll. Ez utóbbiak szintén a Mineralize kollekció részei és egyben a kedvenceim. Az utolsó képen látható, Love Connection nevű árnyalat a nyár kötelező darabja, és egyben a júliusi kívánságlistám kiemelt szereplője.Ha több árnyalatra is kíváncsiak vagytok, látogassatok el a weblapra: www.maccosmetics.com

A Sonic Chic kollekció ásványi pirosítókat és púderecsetet is tartalmaz. A képek pedig ezer szónál is többet mondanak.

 

A New View kollekció 5, ásványi anyagokat tartalmazó, 24 órán át sütött (nem elírás, a MAC Mineralize kollekciójának épp a sütés a lényege), A és E vitamint tartalmazó púdere matt és csillámló oldalakból áll, amelyk közül először a mattal érdemes fixálni a sminket, a fényes oldallal pedig ragyogást adhatunk az arcnak. Bőrgyogyászok által tesztelt.

A bejelentettek még pár újabb izgalmasnak ígérkező MAC kollekciót is:

Emanuel Ungaroval közös együttműködésüket az Ungaro ház őszi/téli kollekciója inspirálta. Rúzsok, szájfények, paint potok lesznek a kollekció részei, képet sajnos még nem hoztak nyilvánosságra.

2009 januárjában a Chill kollekció darabjai veszélyeztetik majd a pénztárcánkat. Néhány szerencsés blogger már kapott kedvcsináló termékeket a kollekcióhoz, így mi is megismerkedhetünk az új árnyalatokkal:

A Cult of Cherry kollekció már teljesebb: a szokásos szájfények és rúzsok mellett 3 négyrészes szemhéjpúder paletta, körömlakkok, pirosítók is kaphatóak lesznek majd. Az én kedvencem a kollekcióból az Illegal Purple körömlakk- az ősz abszolút trendszíne. Augusztus/szeptember a várható megjelenési ideje a kollekciónak.

 

 

 

Via Glossy Kiss, Temptalia.

Megosztás:
2 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2008.07.11. 00:14:02

a lila körömlakk tényleg nagyon király!!!

VISZONT AZ ELECTRO FLASHBŐL IDE MINDET!!!

zs 2008.07.11. 10:54:14

alapvetően az lenne a legcsodálatosabb, ha felkerülhetnék (meg ti itt mindannyian) egy olyan listára, akiknek gyakorlatilag folyamtos utántöltéssel érkeznek az újdonságok, és akkor nem lenne gond
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása