OurFashion

Pasztell színekkel tartom magamban a nyarat

2012.október.15. 14:12

*Bianka*

6 komment

Megfagyok, már most megfagyok. Mi lesz itt később? Szeptemberben és október elején nagyon sokat utazgattam és ezért hirtelen köszöntött rám tegnap az ősz amikor hazaértem. Igyekszem még úgy tenni, mintha ez csak egy ilyen átmeneti hidegfront lenne, így pasztell színeket viselek. Az őszi öltözködési depresszió így még nem ért el, az majd csak akkor fog, amikor két hétig feketében járok, majd megbarátkozom vele, hogy bizony most pár hónapig marad ez a hideg, és átgondolom a téli ruhatáramat.

Egy biztos, nem szeretek télen öltözködni. Sokan azt mondják télen könnyebb, mert ott a sok kiegészítő (sapka, sál, kesztyű, poncsó, stb.) amivel könnyedén feldobható egy-egy összeállítás, de engem még ez sem győz meg, hiszen ott az ellenérv: megfagyok.

Ti már felkészültetek lélekben a télre?

pasztel.jpg

Táska: Zara

Cipő: Tory Burch

Pulóver: Romwe

Fülvédő, hajpánt: H&M

Sál: H&M

Karkötő: Hermés

Napszemüveg: Mango

Paletta: Burberry

Szájfény: Bobbi Brown

Kezdődik kezdődik kezdődik!

2012.szeptember.11. 10:31

**Anna**

4 komment

Mostantól hetekig tobzódhatunk a street style fotókban, egész évre is elegendő inspirációval töltekezhetünk fel! Kezdjük a sort mindenki kedvenc fotósának első New York Fashion Week kattintásaival: Hajrá Tommy Ton, éljenek a printek, a Céline, Valentino szegecsei és az ilyenkor előkerülő legcsodálatosabb cipők.

image009b.jpg

image00b.jpg

image00k.jpg

image00y.jpg

image001.jpg

image002.jpg

image002m.jpg

image003_1.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image008.jpg

image009.jpg

image010,.jpg

image010.jpg

Via Style.com

Megosztás:
4 komment

Címkék: Címkék

Catherine Deneuve lenyűgöző stílusában pózol Mihalik Enikő

2012.augusztus.29. 10:14

*Bianka*

4 komment

Vincent Peter fotózta a magyar szupermodellt a spanyol Vogue számára. Enikő Deneuve klasszikus és megunhatatlan stílusát idézi a fotósorozaton és nagyon jól áll neki a szőke szín és a fekete-fehér elegancia is. Az összes ruha nagyon tetszik, főleg az első ruha az ami nagyon kéne nekem. Örülnék, ha Enikő több olyan fotósorozatban szerepel, amiben a nőies vonalát hangsúlyozzák mert nagyon jól áll neki:

Eniko Mihalik Vogue Spain September 2012-003.jpgEniko Mihalik Vogue Spain September 2012-004.jpgEniko Mihalik Vogue Spain September 2012-002.jpgEniko Mihalik Vogue Spain September 2012-001.jpgEniko Mihalik Vogue Spain September 2012-000.jpg

Fotók forrása

Love or Hate? - színes ékszerek

2012.augusztus.24. 10:13

*Bianka*

1 komment

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem nagyon hordok ékszereket. Nem tudom miért alakult ez ki, néha felveszek egy-egy nagyobb fülbevalót, ha épp olyan hangulatban keltem fel, de nagyrészt semmilyen ékszer nem látható rajtam. Ha hordok is pár darabot akkor sem színeseket, hanem inkább egyszínű aranyat, ezüstöt ha pedig bizsut (ami elég ritka) akkor még a fekete szín is szóba jöhet. Nem rég azonban, amikor keresgéltem a blog facebook oldalára eljegyzési gyűrűket, megláttam a Tiffany & Co. oldalán, hogy most kiemelten sokat foglalkoznak kollekciójukban a színes kövekkel és színes ékszerekkel.

Nekem ez már nagyon sok, én sosem viselnék ilyen méretű és ilyen feltűnő ékszereket, de el tudom képzelni hogy egy kis feketéhez van akin igen jól mutatnak. Nektek, hogy tetszenek?

tiffany.jpg

Megosztás:
1 komment

Címkék: tiffany ékszer love or hate

Új cipőkirály születik: Richard Braqo

2012.augusztus.23. 12:31

*Bianka*

3 komment

Aki törzsolvasó az pontosan tudja, hogy a divatiparban a cipők iránt rajongom leginkább. Mostanában azonban mégsem készült túl sok poszt a témában, mert teljesen őszinte leszek kicsit már meguntam az eddigi tervezőket. Ránézek egy cipőre és rögtön tudom, hogy Jimmy Choo vagy Brian Atwood és semmi különlegessel nem találkozom szembe. Pedig a tervezők próbálkoznak, de talán túlságosan is. Ha valami kolosszálisat akarnak alkotni, akkor platform, kígyóbőr és miegymás társul össze és hirtelen a giccs határát kezdik súrolni. Most azonban itt van Richard Braqo, aki elegáns mégis merész darabokat tervez. Elsőre beleszerettem az összes cipőjébe és tudom, hogy ezentúl figyelni kell ezt a tervezőt, mert okoz majd még nekünk meglepetéseket...

cpők.jpgcipők2.jpg

Megosztás:
3 komment

Címkék: cipő richard braqo

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása