OurFashion

Új cipőkirály születik: Richard Braqo

2012.augusztus.23. 12:31

*Bianka*

3 komment

Aki törzsolvasó az pontosan tudja, hogy a divatiparban a cipők iránt rajongom leginkább. Mostanában azonban mégsem készült túl sok poszt a témában, mert teljesen őszinte leszek kicsit már meguntam az eddigi tervezőket. Ránézek egy cipőre és rögtön tudom, hogy Jimmy Choo vagy Brian Atwood és semmi különlegessel nem találkozom szembe. Pedig a tervezők próbálkoznak, de talán túlságosan is. Ha valami kolosszálisat akarnak alkotni, akkor platform, kígyóbőr és miegymás társul össze és hirtelen a giccs határát kezdik súrolni. Most azonban itt van Richard Braqo, aki elegáns mégis merész darabokat tervez. Elsőre beleszerettem az összes cipőjébe és tudom, hogy ezentúl figyelni kell ezt a tervezőt, mert okoz majd még nekünk meglepetéseket...

cpők.jpgcipők2.jpg

Megosztás:
3 komment

Címkék: cipő richard braqo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Addict Schmiza 2012.08.23. 15:17:32

Köszi a képeket! Csodásak ezek a cipők. Tényleg hiányzott már a vérfrissítés! :)
A bal felső szerelem első látásra!

üdv: Ági

addict-schmiza.blogspot.hu/

Bee Boszy 2012.08.25. 13:16:29

Hmm! Gusztusos darabok. Számomra az utolsó két képen látható lábbelik a NAGYON bejövősek (A "cipő + piercing" kombináció jut eszembe róluk, ami egészen új megközelítése a témának)!!! :-)

maripán 2012.08.27. 18:24:58

Hmmm...kicsit sok az onbizalom, nem?!

Hanyan kerestrk mar meg, hogy birald az uj kollekciojukat?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása