OurFashion

Ez a Twilight nem az a Twilight...

2012.augusztus.02. 11:08

fashionista

0 komment

...hanem a Bobbi Brown augusztusi újdonsága: a Desert Twilight kollekció. A sivatagi fény által ihletett színek a legjobban a szemhéjpúder palettánál érvényesülnek: ahogy a gyöngyházas, metálos és matt bézses színek váltakoznak, valóban a csillogó homok árnyalatai jutnak eszünkbe. A natúr színeket csak az élénk türkiz töri meg, ami megjelenik a lakkon, a szemhéjtuson és az ecsetkészlet szegélyén is, hogy kicsit feldobja és játékossá tegye a kollekciót. Nekem ez is tetszik a legjobban: a csodaszép kivitelű ecsetek a szem, a száj és az arc árnyalására használhatóak és nagyon sikkek kis tokban vannak. A szájfényeknél és az arcpírnál megjelenik egy csipetnyi rózsaszín és lila is, hogy a nyár végén is új színekben ragyoghassunk.

A termékek most is lenyűgöztek, de valahogy a kampányfotó az én ízlésemhez képest túl egyszerű lett. Vártam volna egy ilyen inspiráció után valamilyen sivatagi hangulatot, egy kis etnikus vagy törzsi stílusú beütést - ez a fehér póló nekem nem fejez ki semmit, bármilyen szép is legyen hozzá az a nyaklánc...

DESERT_TWILIGHT_Look_FH12_RGB.jpg

DesertTwilightBrushSet_FH12_RGB.jpg

DesertTwilightEyePalette_Global_FH12_RGB.jpg

DesertTwilight_shelf_nailcheek_FH12_RGB.jpg

DesertTwilight_shelf_lipeye_FH12_RGB.jpg

BronzerBlushDuo_shelf_FH12_RGB.jpg

Egy arctisztító olajjal is jelentkezik a márka augusztustól - itt pedig még a kampányképbe sem tudok belekötni. Az oliva, kukui dió és napraforgóolajat tartalmazó, jázminnal gazdagított sminklemosó olaj igazi luxustermék, olyan arctisztító, amely a fürdőszoba éke lehet.

CleansingOil_Flowers_White_FH12_RGB.jpg

Képek: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty bobbi brown 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása