OurFashion

Ne sírj utánam többé!

2012.július.29. 10:49

fashionista

0 komment

Az elsőre furcsának tűnő cím a MEI KAWA játékos szókapcsolat mandarin nyelvről történő fordítása, amit Kasza Emese, a márka tervezőjének nevének betűiből alkottak meg. A márkanév a férfiasság és a nőiség egyfajta összekapcsolódását tükrözi (a név első része, a MEIKA olyan megoldásokra utal, amelyeket elsősorban a nőkkel azonosítunk, a KAWA pedig a férfi oldalról szól). A ruháik testbarát anyagokból, sajátos szabászati megoldásokkal készülnek, amelyet minimalista vonalvezetés jellemez.

A mostanában ekészült 2012-es pre-fall kollekció hangulatát a gettó-romantika vezette, ám a suhancos ruhatár minden darabját elegáns, váratlan értelmezések írják át. Az emblematikus bomber-dzsekiből így lesz leheletfinom bomber ing és mellény, ahogy a vászonanyagokra adaptált rövid mackónadrágok is a külvárosi lét kifordításai. Színekben a "munkáskék", fekete, rozsda, szürke és fehér dominálnak. Emellett a korábbi kollekciókban a márka védjegyévé vált patentsorok is visszaköszönnek. A kollekció kampánya Hencz Péter fotós és Pálmai Angie kreatív director munkáját dícséri. A modell Keresztes Tamás, a budapesti Katona József Színház színészművésze.

c_mkpf1.jpg c_mkpf2.jpgc_mkpf3.jpglb_mkpf11.jpg>

 lb_mkpf10.jpg

lb_mkpf9.jpg

lb_mkpf8.1.jpg

Showroom: FLATLAB Budapest, 1085 Baross utca 3.I.14. 14-es kapucsengő

fotóasszisztensek | Gáspár Milán, Generál Kristóf

haj és smink | Kasza Emese

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása