OurFashion

A Lancôme szerint lila lesz az ősz - Midnight Roses kollekció

2012.július.25. 09:19

fashionista

0 komment

Hiába van július, egy belevaló sminkmániás már az őszi szezon újdonságaira készül, ugyanis hamarosan a szebbnél-szebb sminktermékek tucatjai lepik majd el a parfümériák polcait. Kezdjük az új szezon megismerését a Lancôme kollekciójával, amelyet a párizsi éjszakai hangulat inspirált. A Midnight Rose nevet viselő kollekció szofisztikált és végtelenül nőies, az éjszakai csábítást jelképezi és a lila szín különböző árnyalataiban pompázik.
Augusztustól lesz kapható.

Lancome-Midnight-Roses-RANGE.jpg

A legszebb terméke az újdonságoknak a Blush Highlighter, ami egy új technológiának köszönhetően leheletkönnyed ragyogást ad az orcáknak. Megjelenését az emblematikus Lancôme rózsa teszi igazán egyedivé. Ejtett-nyakú ruhákhoz vidd fel a váll vonalát követve, így hangsúlyozva ki a ruha különleges fazonját, vagy használj szivacsos applikátort, amellyel különleges, matt és fényes kontrasztot lehet elérni. Ára 13.900 Ft.

Lancome-Midnight-Roses-BLUSH.jpg

Lancome-Midnight-Roses-BLUSH_STAR.jpg

Készítettem én is képeket róla - a valóságban is csodaszép, nagyon igényesen kidolgozott kompakt, enyhén rózsaszínes árnyalatú fénnyel, amit használhatunk az orcákra, a szemöldökcsontra, szemhéjpúder helyett, a kulcscsontra és a vállakra is.

DSC08062.JPG

DSC08063.JPG

highlighter swatch.JPG

Az Absolu Rouge rúzsok most 3 vadonatúj, lila árnyalatban és matt verzióban jelentkeznek: Rose Aphrodisia, Rose Sortilége és Rouge Hypnôse fantázianevekkel. Ára: 8.900 Ft.

Lancome-Midnight-Roses-ABSOLU-ROUGE-STAR.jpg

A szájfényeket és a rúzsokat ötvöző L’Absolu Créme de Brillance szintén matt finish-t kapott, és szintén 3 sztár árnyalattal jelentkezik majd. Ára: 8.500 Ft.

Lancome-Midnight-Roses-ABSOLU_CREME_DE_MAT_STAR.jpg

A Vernis In Love körömlakkok 3 új árnyalata közül nálam abszolút ez a ciklámenlila darab (Infusion Prune) viszi a pálmát, hiszen tökéletesen eltalált szín, ami esszenciálisan magában hordozza a kollekció stílusát. A lakkok portfóliója egy mattosító top coattal is gazdagodik majd. Ára: 4.900 Ft.

Lancome-Midnight-Roses-VERNIS-STAR.jpgA Le Regard Pro paletta a szemöldök tökéletes formázásához készült (és engem kicsit emlékeztet a Bobbi Brown termékekre, amik ebben a műfajban már jól ismertek): a barna 3 árnyalatát tartalmazza, míg a highlighter a szemöldökcsont hangsúlyozásához használandó. Az árnyalatokat úgy választották ki, hogy minden bőrárnyalathoz tökéletesen illeszkedjenek, valamint a szemhéj is jól árnyalható legyen velük. A szett tartalmaz egy szemöldökcsipeszt is. Ára: 14.200 Ft.

Lancome-Midnight-Roses-REGARD_PRO_STAR.jpg

Képek: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty lancome 2012 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása