OurFashion

Vörösben vagyunk igazán dívák

2012.július.24. 15:35

*Bianka*

2 komment

Minden divattervező és stylist egyetért abban, hogy ha végzet asszonyát szeretnénk játszani, akkor a vörös vagy piros színhez kell nyúlnunk. Van most miből válogatnunk, hiszen szebbnél szebb darabokat dobnak piacra a dizájnerek. A kérdés az, hogy vajon mikor ideális hordani ezt a színt? Ti bedobnátok már az első randira? Vagy ijesztő lehet egy férfi számára?

piros.jpgvörös.jpg

Piros fodros ruha: Oscar de la Renta

Vörös rövid ujjú ruha: Giambattista Valli

Vörös ujjatlan ruha: Hervé Léger

Leopárdos cipő: Charlotte Olympia

Telitalpú cipő: Jimmy Choo

Platform cipő: Charlotte Olympia

Láncos táska (fent): Gucci

Láncos táska (lent): Tory Burch

Borítéktáska (fent): Alexander Wang

Borítéktáska (lent): Proenza Schouler

Telefontok: Kate Spade

Körömlakk: Yves Saint Laurent

Pirosító: Giorgio Armani

Szájfény: MAC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.24. 17:13:25

Hát ez attól függ, hogy ki mit akar elérni azon az első randin... :) Na jó, viccet félre téve szerintem nem épp az alkalomhoz illő szín, pont azért, mert nagyon erősen feltűnő, netán kihívó... És egyébként sem az én színem, de ez már más kérdés :D.

samtelen 2012.07.24. 22:11:09

Nekem ez a kedvenc színem és szerencsére jól is áll, úgyhogy ha tehetem, akkor viselem randin is. A testhez simuló ruha mondjuk tényleg sok egy első randin, de kiegészítők (táska, kendő, stb.) formájában szerintem teljesen bevállalható. Bár ez tényleg személyiségfüggő.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása