OurFashion

A legjobb ötletek manikűrre

2012.július.22. 09:04

fashionista

2 komment

A körömlakk az új rúzs, ráadásul legalább napi 10 hipercuki/csodaszép/extravagáns manikűrbe botlik a Facebook hírfolyamán az a nő, aki kicsit is érdekel a divat/beauty tematikája és emiatt követ pár magazint és/vagy blogot. Velem ez ugyanígy van, egy kis Pinterest függőséggel megspékelve, ahol szintén tucatjával jönnek velem szembe a csodaszépen kifestett körmök. Mivel tudjuk, hogy közületek milyen sok mindenkit érdekel ez a téma, ajánlunk nektek pár weboldalt és blogot, ahol rengeteg tesztre, tippre és inspirációra lelhettek:

Pshiit - A kedvenc oldalam ebben a témában, mivel a szimpla tesztektől kezdve a művészi magaslatokig emelt lakkozásokig találhatunk képeket. Ráadásul a Pshiit egy szuper YouTube csatornát is üzemeltet, ahol részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogy hogyan tudjuk utánuk csinálni ezeket a látványos dolgokat. A nyelvi akadály ne tartson vissza senkit, ugyanis tényleg profi körömlakkmániásról beszélünk: az oldal írója, a 24 éves Camille az összes social média platformon jelen van és már csak azt várjuk, hogy mikor szerződteti le valamelyik nagy cég (például az OPI), hogy legyen a nagykövetük.

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Kelsie's Nail Files - A bugyuta szóvicces cím egy komoly blogot takar: a körömápolástól a teszteken át a művészien kifestett körmökig találhattok témákat ezen az oldalon, ami több órányi böngészésre és kipróbálásra hívogat.

Pinned Image

Steffels - Stef blogja inkább a lakkok bemutatásáról, mintsem a különleges körömfestésekről szól, de éppen ezért érdemes ellátogatni hozzá, mielőtt megvásárolunk egy lakkot.

Pinned Image

Pinned Image

Pinterest - Az összes manikűrrel/technikával/mintával kapcsolatos információ gyűjtőhelye. Itt aztán a végtelenségig tobzódhatunk a kockás-csíkos-nyuszis mintákban, elképesztő színekben és kreatív megvalósításokban. A napi inspirációadagot itt biztosan megtaláljátok.

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

simple yet nice =]

Pinned Image

Megosztás:
2 komment

Címkék: beauty körömlakk manikűr köröm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.23. 12:35:07

A nyuszis nagyon komoly :)!

SarahConnor 2012.07.23. 15:16:34

Csak szerintem elképesztően gáz az így kigiccsezett köröm? Egyik ocsmányabb, mint a másik.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása