OurFashion

9 extravagáns táska az új szezonra

2012.július.20. 12:28

fashionista

1 komment

Philip Lim szakítóstáskái a Roy Lichtenstein rajongóknak kötelező darabok. A PVC-ből és bőrből készült pop art darabok sárga és kék színei a dominánsak, ráadásul a játékos hangulatuk miatt hétköznapi viseletre a legtökéletesebbek. Persze azon ne lepődjön meg senki, ha az ismerősei -vagy akár vadidegenek is- előszeretettel kérdeznek rá arra, hogy ez a darab honnan van.

Tom Ford őszi kollekciója a nagybetűs LUXUS kvintesszenciája: élénk, vibráló színei, az aranyozás már-már a túlzást súroló használata és az elképesztően drága bőrök is sugározzák magukból a gazdagságot. Ilyen darabokat nem visz fel az ember egy szimpla repülőre, ezek a kobaltkék és cseresznyepiros csodák magánrepülőre vágynak. Az anyagok különleges textúrái külön említést érdemelnek, hiszen olyan nagy mértékben vannak fókuszban, hogy a formákat is maguk alá rendelik: a tervezés pedig tökéletes egyensúlyba teszi őket.

A Mulberry új kollekciója, a Maisie első ránézésre nagyon bejön a különlegesen formázott, domború bőrmegoldásai miatt, hiszen ötletesek, egyediek és a minta miatt nagyon 'mulberrysek', de a táskák formai egyszerűsége, és a minimalista kivitelezés miatt én inkább a klasszikus vagy a régebbi kollekcióik mellett tenném le a voksomat.

Képek 1, 2, 3

Megosztás:
1 komment

Címkék: táska mulberry tom ford philip lim

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FashionDotii 2012.07.20. 15:09:07

Lichtenstein csak a falamon van sajnos..:(
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása