OurFashion

Pulcsik nyárra

2012.július.16. 15:51

fashionista

2 komment

Hiába van nyár és olvad az aszfalt a talpunk alatt, akkor is előfordul pár nap, amikor hirtelen lehűl a levegő, és inkább bedobunk egy pulcsit vagy kardigánt a táskánkba, hogy ne fázzunk, ha a szél is elkezd fújni. Szerencsére nem kell a téli holmijaink közül előtúrni a fekete és szürke darabokat, hiszen csodás verziókat találhatunk nyáriasítva is:

A sárgával feldobott kardigán színei azonnal idézik a napsütést, a csíkos minta pedig a tengerész trendekhez is passzol, már csak egy tintakék farmer, fehér póló és vitorláscipő kell a tökéletességhez.

Pinned Image

Persze az igazi vitorláshangulat az, amikor egy egyszerű, kötött, (tört)fehér pulcsit dobunk fel egy kis kékkel. A csíkok nem kötelezőek, egy vasmacskával is elérhető ugyanaz a hatás.

Pinned Image

Az áttört mintás fehér pulcsi inkább dekorációs és nem funkcionális darab, viszont ha alá veszünk egy egyszerű, bézs felsőt (akár hosszú ujjút is), akkor máris jobb a helyzet: van egy csodás felsőnk, ami melegen is tart.
Ez éppen egy Isabel Marant darab:

Pinned Image

Ha tényleg hűvös van, akkor egy oversize pulcsi a legjobb választás, például a most divatos mentaszínben.

Pinned Image

Képek

Megosztás:
2 komment

Címkék: isabel marant 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

askew 2012.07.16. 18:30:13

az utolsó pulcsiról nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni?

anna_mari 2012.07.17. 09:56:07

@askew: Dehogy tudják, beírták pinterest keresőbe, hogy 'sweater', első 3-4 kép letölt és kész a bejegyzés :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása