OurFashion

Még több tudnivaló a bársony manikűrről!

2012.július.16. 14:47

fashionista

5 komment

A Facebookon ma hírt adtunk arról, hogy a kaviármanikűrrel sikert aratott Ciaté most bársony manikűrrel jelentkezik. Olyan készletet terveznek piacra dobni, amely egy lakkot, színben passzoló bársonyport és ecsetet tartalmaz majd. A képek tanúsága szerint egy szederszínű és egy bézses szürke árnyalat biztosan lesz majd a kollekcióban, de egy sötétkék verzióra is lehet még számítani. 9 fontos áron lesz majd kapható július végétől először a Selfridgesben.

Velvet Manicure Berry Poncho pack shot.jpg

Velvet Manicure Mink Cashmere pack shot.jpg

A kísérletező kedvű manikűrmániásoknak szerencsére nem kell addig várni, ugyanis egy hobbiboltba tett látogatás után könnyen elérhető ugyanez a hatás: mindössze pár fiola színes velúr- vagy bársonypor kell hozzá. A kilakkozott körömre, a még nedves lakkba kell a port beledolgozni, és ugyanaz lesz a végeredmény, mint a Ciaté készletével. Illetve két, fontos különbség mégis van:
1. a színeknek csak a fantáziád szabhat határt
2. szerencsére jóval olcsóbb ez a megoldás, ugyanis egy fiola bársonypor mindössze 490 Ft.

Ti kipróbálnátok?

Forrás 1, 2

Megosztás:
5 komment

Címkék: beauty körömlakk manikűr ciaté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása