OurFashion

5 dolog, amit jó lenne megkapni Magyarországon is

2012.július.04. 12:00

fashionista

7 komment

Néha olyan jó lenne, ha egy-egy dolgot, amibe beleszeretünk az interneten böngészve, könnyedén meg tudnánk vásárolni/fogdosni/megkóstolni itt is, csak pár metrómegállónyi távolságot megtéve. Most nem a Tiffany&Co. és a Marc Jacobs üzletek hiányára gondolok, hanem apróbb dolgokra, mint például 1-1 érdekes illatú tusfürdőre vagy ásványvízre. Íme az én listám arról, hogy mikre vágyom éppen, a kommentekben pedig írjátok meg, hogy ti milyen dolgokat hiányoltok a hazai boltokból:

1. Az összes Vogue - Arra nem is gondolok, hogy egyszer legyen magyar Vogue, de olyan jó lenne, ha az összeset meg lehetne venni itthon. Személyes okok miatt a brazilra és a portugálra vágyom a legjobban, de néha az indiaira is rápillantanék.

Az amerikai mondjuk szinte mindenhol kapható (a júliusi címlapján épp Emma Stone csodálkozik):

Itt Karolina Kurkova látható az aktuális spanyol címlapon:

 

2. Philosophy Cabana Girl - A Philosophy, mint márka is jöhetne, de a legjobban a guavás-kókuszos kollekciójukat, azaz a Cabana Girl tusfürdőket és testápolókat szaglásznám meg. Sajnos jelenleg elérhetetlenek számomra, mivel sem az eBayen, sem pedig a Strawberryneten nem kaphatóak - ha valaki tud esetleg jó beszerzési helyet hozzájuk, az kiabáljon.

3. Egy-egy különleges kiadású sminktermék - Például amilyeneket a Harrod's és a Selfridges polcain találunk karácsony környékén vagy a királynő jubileumának apropóján. Én most éppen erre a Chantecaille limited edition L'Elephant palettára vetettem szemet, de persze a legjobb az lenne, ha egy világmárka Budapest editionnel rukkolna elő valamikor.

4. Vöslauer Bitter ízesített ásványvizek - Ha valaki szereti a tonik kesernyés ízét, (mint például én) akkor annak ezek az újdonságok biztosan bejönnek majd: gyömbéres citromos, vérnarancsos kinines, gránátalmás és vermuthos variációkban kaphatóak és nagyon egyedi, fanyar ízük van, ami sok jéggel tökéletes nyári frissítő.

5. Utcai akciók - Például Milánó, Párizs és még pár nagyváros utcáin YSL szatyrokban osztogatják minden szezonban a márka manifesztóját, a Fashion Weekeken pedig ezernyi vicces és divatos dolgot tukmálnak hostessek a járókelőkre.

 

Képek 1, 2, 3, 4

Megosztás:
7 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2012.07.04. 13:34:11

Vöslauert lehet kapni, én a citromos-gyömbérest szoktam venni, sok helyen árulják. Pl. a Mom Parkban. Nagyon jó frissítő, tényleg.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.07.04. 13:51:00

@Antibaby: igen, azokat ismerem, de ez a bitter termékcsalád, és ezt még nem láttam itthon :)

l2njpx 2012.07.04. 17:38:04

Mi az a manifesztó jelen estben?

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.07.04. 17:46:17

@l2njpx:
egy olyan kiadvány, amit szezononkét terjeszt az YSL és a márka alapstílusát értékeit és képeit hivatott közvetíteni művészi formában. részletek róla itt:
tmagazine.blogs.nytimes.com/2011/02/28/exclusive-first-look-ysl-manifesto/
manifesztó videók is vannak, de azt egyszerűen nem találtam most, csak sajtótájékoztatón láttam...

CiaoItaly 2012.07.04. 21:13:44

Bottega Verde biokozmetikumok... se száraz nem volt a bőröm tőle, se pattanásos/allergiás... www.bottegaverde.it/

rosie jones 2012.07.19. 17:10:10

én a jeffrey campbell cipőkkel és a topshop ruhákkal vagyok így :\
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása