OurFashion

Mutogassátok a lábaitokat!

2012.július.01. 08:51

fashionista

2 komment

Korábban azt ajánlottuk nektek, hogy ha forróság van, akkor bátran viseljetek olyan ruhát vagy felsőt, amelyből kilátszik a hátatok, most pedig lábmutogatásra buzdítunk mindenkit. A barna, formás lábak egy szexi magassarkúba bújtatva ugyanis csodásan mutatnak egy forró buliban, vagy akár a hétköznapokon is. Nézzük is, hogy mik a legmenőbb fazonok és trendek ehhez.

Csipkés minik és rövid ruhácskák

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Felsliccelt maxiszoknyák

Pinned Image

Neon minik

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Aprócska sortok

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Csillogó minik

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Képek

Megosztás:
2 komment

Címkék: trend csipke 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.07.01. 17:30:12

Már többször is figyeltem itt a nyáron, hogy az ilyen durván kihúzó-neon színű pólókat viselő lányok szép barna bőre szinte megfakult, olyan sápadt lett a rikító szín mellett... A világos bőrt is sápasztja egy kicsit, de a barna bőrnek ez nem áll jól.

Niurka (törölt) 2012.07.01. 19:38:18

Ezt a lábmutogatást csak annak ajánlanám ilyen lelkesen, akinek jó lába van. Boldog-boldogtalan shortban szaladgál, mert az a divat és akkor KELL hordani. Pedig azok az elefántlábak, vagy a csont-bőr lábak. Először sport (sok-sok sport) és utána lehet mutogatni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása