OurFashion

Bomba robbant a Mammutban!

2012.június.28. 14:00

fashionista

0 komment

Valójában csak a BOMB Cosmetics magyarországi megjelenéséről van szó, de egyszerűen nem tudtam ellenállni egy bulvárosabb címnek. A több, mint 10 éves brit cég, amely a dél-angliai Bournemouth városában született és nálunk először Szombathelyen nyitott boltot, most a Mammutban is megjelent. A termékeik parabén és SLS mentesek, illóolajokkal, valamint shea- és kakaóvajjal készülnek, nem tesztelik őket állatokon és újrahasznosított csomagolóanyagokba teszik őket.

A koncepciójuk nagyon hasonlít a Lush-hoz, ráadásul a termékek kinézete is ugyanolyan stílusú (bár ők a fürdőgolyóik egy részét fürdőtulipánnak, fürdősütinek és fürdő brulée-nek nevezik), de ezt annyira nem bánom, hiszen minél több natúrkozmetikumokat forgalmazó cég van, annál jobb. De persze majd a kipróbálás dönti el, hogy milyenek a termékeik. Közületek van, aki már tesztelte őket?

Orange Blossom and Jasmine Brulee.jpg

Vanilla Fleur.jpg

Vintage Rose giftpack.jpg

Frangipani Fantasy.jpg

Bath_Bomb_Cutout_022 copy.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty bomb cosmetics

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása