OurFashion

Springfield 2012 ősz-tél

2012.június.26. 11:09

fashionista

1 komment

A Springfield 3-3 koncepció köré építette a következő szezonban megjelenő kollekcióit, melyeknek közös eleme a meleg, puha és kényelmes anyagok használata és a barátságos földszínek. A márka a szokásosat hozza: a hétköznapokon jól kombinálható, egyszerű és faksznimentes kollekciót hozott létre egy-egy érdekesebb, kiemelkedőbb darabbal

A sárga és zöld színárnyalatok puhasága tűnik ki a fekete alapszínekből a 60-as évekre emlékeztető bohó stílusú mod exotica kollekcióban, mely tapéta mintájú, csajos és elegáns darabokat tartalmaz.

mod exotika_s.jpg
A 40-es évek klasszikus hollywoodi filmjei inspirálták a 40th vintage ruhákat. Kézzel rajzoltvirágminták, valamint a tengerészkék és burgundi színek jellemzik darabjait.

40s vintage_s.jpg
A my land egy nyugodt, vidék ihlette kollekció, rusztikus részletekkel, meleg, puha, természetes anyagokkal, melyek homok árnyalatú kötött ruhákban testesülnek meg. A nőies alakhoz hű laza és kellemes formák jellemzik.

my land _s.jpg

A férfiaknak szánt kollekció outdoor vonala tipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az
őszi napokon. A parkákat, kötött pulóvereket, pólókat és kapucnis felsőket színes nadrágokkal kombinálták, bordó, narancs, arany-bézs színekkel.

outdoor_s.jpg


A modern trendekre válaszol az architech kollekció, mely a struktúrára és anyagokra koncentrál, kevesebb figyelmet fordítva a ruhák díszítésére. Testszín, szürke, fekete, barna kombinálva a kollekció kulcs árnyalatával, a dohány színnel.

architec_s.jpg


Az old tailor stílus a szabászat részleteit állítja a középpontba laza és könnyed stílusban. Gombok és fonatok, bőrborítás, kontrasztos varrás a legfontosabb visszatérő elemek. Csipetnyi brit beütéssel, lágy és természetes színekkel operáló csíkos pólók és mintás pulóverek jellemzik.

old taylor_s.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.26. 17:07:37

Ritka az ilyen, de mindhárom női kollekcióba beleszerettem :)!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása