OurFashion

Hey Ombre!

2012.június.20. 10:46

fashionista

3 komment

Bakos Eszter vendégcikke

Biztosan mindenki emlékszik a pár évvel ezelőtti nagy melír mániára és persze a szőke lenövésre. Még a sztárok is előszeretettel mutogatták lenőtt tincseiket. Mint tudjátok, a divatban semmi sem vész el csak átalakulnak a dolgok: hát pont ez a helyzet most is. A lenövés divatja új formát öltve, még extrémebben tért vissza és már neve is van az új stílusnak: ombre. Sokan igénytelen jelzővel illetik, és hát valljuk be, ha vállig érő lenövésről olvasunk vagy hallunk, az nem túl esztétikus megjelenésre utal. De egy jól elkészített ombre nagyon is jól néz ki és csöppet sem az igénytelenséget juttatja eszedbe. Rengetegen tették le a voksukat már mellette, és hát nagyon kényelmes hajviselet. Nem olyan, mint egy festett haj, nem kell havonta újrafesteni, valamint hagyhatod, hogy nőjön a hajaddal együtt, sőt minél lejjebb van a lenövés, annál divatosabb leszel idővel. Általában sötét hajnál alkalmazzák, alul pedig világosszőkére festik be, de van, akinek alul sötétbarna. De létezik már a színes ombre is, amely során színes csíkokat tesznek a szőke aljba, ilyet visel most Nicole Richie is. Bátran variálhatod a színeket, a lényeg hogy alul világosabb legyen. Nekem sokkal jobban tetszik ez a stílus, mint a sima melír, sokkal trendibb. Mindenki, aki egy picit is már unja az egyszínűséget és izgalmasabbá szeretné varázsolni a külsejét az, próbálja ki, csak ajánlani tudom. Bevallom én is ombre vagyok és élvezem!

Laurenconradhombre.jpeg

Ashlee-Simpson-Ombre-Hair-Color.jpeg

 

Képek: 1, 2, 3

Megosztás:
3 komment

Címkék: beauty trend haj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dualla 2012.06.20. 11:40:58

Volt jó három-négy éve ilyen a hajam, amikor meguntam a szőkét, és barnára váltottam. A gond csak az, hogy az én hajam ledobja magáról a festéket, kikopott belőle a sötét szín, szóval hasonlóan néztem ki a végére, mint Rachel Bilson : ). A vicc az egészben az, hogy akkoriban rengetegen leszólítottak a városban meg a buszon, hogy mennyire jó a hajam... ki gondolta volna :D.

Grungie 2012.06.20. 16:44:07

Nekem tavaly volt ilyen hajam, még valamikor tavasszal, pár hónapig. Igazából se hatásában, se elkészítésében nem hasonlít a lenőtt hajra, inkább olyasmi, mintha kiszívta volna a nap, csak sokkal nagyobb kontrasztokkal. A szép ombre ugyanis szerintem az, amikor felül is vannak benne világosabb csíkok és lefelé pedig egyre sűrűbben, tehát a világos és a sötét részek szép átmenetet alkotnak. A sima lenőtt haj tényleg igénytelen, soha nem volt és soha nem is lesz divat...

dayaxx 2012.06.20. 16:57:17

@Grungie: tényleg inkább olyan, mint amikor valakinek szőkülésre hajlamos haja van és sokat jár nyáron napon és ősz végén nézel rá a hajára... (enyém ilyen lenne, ha mennék napra)
Egyébként zsíros, koszos és töredezett hatást kelt...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása