OurFashion

Makulátlan kezek és kifényesedéstől mentes arcbőr

2012.június.15. 16:04

fashionista

0 komment

A Clinique nyári újdonságai bizony ezt ígérik! Az Even Better Dark Spot Correcting kézkrémet kifejezetten a kézbőr elszíneződéseinek kezelésére fejlesztettek ki, mivel a nők egy része az arcbőr öregedési folyamatának lelassítására koncentrál, miközben az elhanyagolt kézbőrük tovább öregszik. Ezért fejlesztette ki a Clinique halványító anyagok és hidratálók keverékével az új kézkrémét, mely eltünteti az elszíneződéseket, a napfoltokat, és a barna foltokat a kéz bőréről, miközben védelmet nyújt számára a környezet káros hatásai ellen, és legalább két kézmosásnak ellenáll.
Ára 9.600 Ft.

 

Even Better Hand INTL.jpg

Akinek zsíros a bőre, annak elég nagy kihívást jelent egy olyan alapozót találni, mely megfelelő erősségű fedést nyújt, mégsem nehéz, nem fényesedik ki és nem zsírosodik tőle a bőr. Vannak, akik inkább a púdert választják, de az nem nyújt kellő fedést, ráadásul megülhet az apró ráncokban, vonalakban.
A Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup alapozója azt ígéri, hogy orvosolja ezeket a problémákat és a faggyútermelést szabályozva egész napra meggátolja a bőr kifényesedését. Emellett izzadságálló, így a smink egész nap hibátlannak tűnik, és kellemes érzetű marad a bőrön. A fedéserőssége a fátyolostól az enyhéig terjed, több rétegben építhető, magában és púderrel rögzítve is viselhető.
6900 Ft-os áron, 6 színben kapható a nagyon világostól a sötétig.

CL457933D_AD_Dx1_INTL_GOLDEN.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty clinique 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása