OurFashion

Sminkeld magad papagájnak!

2012.június.12. 13:55

fashionista

0 komment

Vagy legalábbis merj élénk színeket használni az IsaDora új, Papagayo nevű kollekciójának üzenete szerint. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a papagájok színpompás tollazata és a trópusi szigetek éjszakáinak hangulata adta a színek és a stílus inspirációját. Az élénk pink és korallszínű rúzsok és lakkok a szokásos nyári hangulatot hordozzák, viszont a szemceruzák és a szemhéjpúder trió már sokkal izgalmasabb: az előbbiek csodálatos metálos ragyogást, míg az utóbbiak szaténos fényt hordoznak és a színeik is vibrálóan élénkek. A kollekcióhoz még haj- és szempillaspirálok és  ajakkontúrok is tartoznak.
Az árak: rúzs 3.290 Ft; szájceruza 2.290 Ft, körömlakk 2.290 Ft, szemhéjpúder 4.190 Ft, szemceruza 2.790 Ft, hajspirál 4.390 Ft

isadora papagayo.jpg

isadora.jpg

Az IsaDora egy állandó körömlakk-kollekcióval is jelentkezik, amelyek élénk színekkel és egy-két visszafogottabb árnyalattal is csábítanak. Hosszantartóságot ígérnek, és a széles kialakítású ecsetkéiknek köszönhetően nagyon könnyű felvitelt tesznek lehetővé.

isadora nail.jpg

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty isadora 2012 nyár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása