OurFashion

Ha én gazdag lennék...

2012.június.11. 14:14

**Anna**

22 komment

Ezek mind, szépen sorban itt csücsülnének a szobámban, én pedig hatalmas boldogsággal fizetném ki értük a rettenetes összegeket. Igen, gondolkodás nélkül.

A táska

Ebben az esetben az egyetlen és tökéletes kiválasztása lehetetlen, változatlanul rajongásom tárgya a Celine Luggage Tote és a Chanel Boy Bag.

 

A cipő

Nyilván ebben az ideális helyzetben egy egész szoba lenne megtömve cipőkkel, de mindenképpen egy Nicholas Kirkwood darab lenne az első.

A csizma

Ahh, helló Mr Margiela...

A bőrdzseki

Biztos hogy Rick Owens lenne. Hihetetlenül zseniálisak a szabásvonalak, maga a bőr pedig fantasztikusan puha, igazi csoda. Néha elmegyek a Libertybe, és kicsit kínzom magam a tapogatásukkal.

A ruha

Az egyetlen és tökéletes Alaia, ami szinte minden lányból istennőt csinál. Nem véletlen hogy Victoria Beckham és Kim Kardashian kedvence is...

 

A karkötő

 Cartier Love rose gold. Lehetőleg gyémántokkal kirakva.

 A nyaklánc

Hatalmas, csillogó és szines ebben pedig Tom Binns a legjobb. Persze jöhetne Delfina Delettrez minden szörgyűséges teremtménye is.

 A napszemüveg

Ha klasszikus és szofisztikált (haha) hangulatomban lennék akkor Tom Ford, ha pedig unnám a megszokottat akkor Alexander Wang x Linda Farrow.

 

 

 

Megosztás:
22 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoverCase 2012.06.11. 21:32:00

ezek közül nekem csak a bőrdzseki tetszik.

salamander 2012.06.11. 21:41:16

ezeknek a szarságoknak csupán az "előszereteti értéke" (pretio afectionis) az amit meg kell fizetned.
Vagyis azt, hogy ezt a szart "egy GUCCI" állította elő.
De kérdezem: attól hogy a "GUCCI" készít valamit vajon jobb lesz e (mert azt is tudni véljük, hogy ezeket a szarokat is Kínában készítik, s a címkét meg itt Európában vagy amott Amerikában teszik rá hihetetlen precíz pillanatragasztós megoldással "saját kezűleg") a termék ettől?
A válasz egyértelműen NEM!
Akkor miért működik mégis az hogy egy női táska
1. 840.000 HUF?
Hát az előszereteti érték itt az, amit megfizettek, melyet a média egy "mesterséges hiányérzet" kialakításával idéz elő.
Jó biznisz. (Nekik.)

További jó étvágyat.

***

karikaV43 2012.06.11. 23:01:15

Bocs szörnyen rossz ízlésed van azzal a cipővel még meg se dobhatnál,mert sértésnek venném,a többi is gáz ezekért pénzt adni se m érdemes nem hogy vágyni rájuk.

Dr. Jula Watson 2012.06.11. 23:50:30

Be kell valljam, hogy nekem sem tetszik egyik darab sem. (a csizma nem jelenik meg, arról nem tudok nyilatkozni). :(

Szobadísz 2012.06.11. 23:54:15

Istenem, az a dzseki!
Megnyúzták a Macskanőt?

Never 2012.06.12. 00:26:53

Bocsánat, de ezek a cuccok rémesek.

Nem az a bajom velük, hogy drága, vannak dolgok, amik drágák és jók (imádom az IWC órámat vagy a Jaguar szemüvegkeretemet, mindegyik mesteri mérnöki munka és csodálatosan beválnak a mindennapokban is).

Ezek viszont csak majomfogónak jók, egyértelmű, hogy olyan embereknek készítik őket, akiknek lényegesen több a pénze, mint az esze.

FrundsbergW201 2012.06.12. 00:56:24

Avagy boldogok a lelki szegények mert övék a gucci táskája...

Szaszy G 2012.06.12. 01:56:56

Férfiként nem véleményezek, ezért csak annyit mondanék:
Hajrá! :D

fredoka 2012.06.12. 07:01:22

Édes Jó istenem, de jó hogy nem te vagy a feleségem!!!
Hogy lehet ilyen sz...gokra egyáltalán pénzt adni.
Nem beszélve arról hogy nagyon komoly ízlés ficamod van.

na__most__akkor 2012.06.12. 07:33:19

Végignéztem, kár volt.

Minden hülyeségre van jelentkező.
Minden szarra van vevő.

Dehát ebben a világban élünk. Ha így haladunk, már nem sokáig.

*********************************************
Ha viszont ez vicc volt, akkor HAHAHA !!!

Orson Wellness Jr. 2012.06.12. 09:16:00

Úgy tűnik, elég egyöntetűek a vélemények. :)

Turi-ruci, ájlávjú! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.12. 09:16:03

Hálát adok a sorsnak, hogy nem vagyok gazdag (se Lakatos Márk vagy Szabó Patrícia); így nem kell ilyen kibaszott randa holmikat vásárolnom.

Az a cipő... a cipőre meg nem találok szavakat.

polly graph 2012.06.12. 09:27:07

Erről a szövegről - ez a ruha minden lányból istennőt csinál - épp az ellenkezője jut az eszembe. Vannak nők, akik egy egyszerű, olcsóbb cuccban is úgy néznek ki, mint egy istennő, mások megapénzekből felöltözve is úgy festenek, mint egy olcsó repedtsarkú.

Amúgy az első táska úgy néz ki, mint egy grimaszoló majom, a csicsás nyakéket meg szerintem össze lehet dobni bármely 6 év körüli kislány made-in-china gyöngyfűző készletéből. A neonzöld sarkú cipővel meg legszívesebben faron billenteném azt, aki ilyen túlárazott vacakok beszerzésétől reméli a boldogságot. Hátha észhez tér.

2012.06.12. 09:41:08

Az az Alaia ruha nagyon csinos! Meg szerintem a Tom Ford napszemüvegek se rosszak. Hát, a többiért én sem vagyok oda...
És nincs is Gucci táska itt, ha-ha :).

És igen, a márkanév miatt ilyen baromi drágák ezek a darabok, de azért azt nem állítanám, hogy nem minőségiek. Legalábbis az átlag, középáron kapható ruházatnál jó eséllyel jobbak. Gondolj bele, ha te vezetnél egy nagy márkát (és nem csak ruházatit), nem lenne érdeked, hogy minőséget adj el? Ami 2 hétig tart, azt nem fogják megvenni, még az elvetemült sznobok sem. Vagy csak akkor, ha direkt ez a küldetése, és divatot csinálsz belőle. Azt senki sem értékeli, ha átverik.
Mindemellett én sem gondolom azt, hogy magáért a holmiért érdemes lenne ennyit kifizetni. Aki meg hajlandó megfizetni az életérzést, hát lelke rajta. Én inkább szép szeretek lenni, mint menő.

Judittt 2012.06.12. 10:01:51

Nem értem, mi ez a hangnem? Ízlésről vitatkozni eleve felesleges, a stílus pedig a kommentelőket minősíti. Hülye, szar nélkül nem lehet véleményt mondani? Néhány kivétellel nekem sem tetszenek ezek a darabok, mégsem érzem szükségét, hogy minősítsem őket, vagy azt, aki megvenné (ha tehetné). Ha pedig valakinek van rá elég pénze, és nem sajnálja, miért ne vehetné meg? A saját pénzével azt csinál, amit akar, még ha az életérzést vagy az előszereteti értéket fizeti is meg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.12. 10:10:12

@Judittt: háppersze, de ha kiposztolja ide és kommentelni is lehet, akkor az is elmondhatja a gondolatait, akinek más az ízlése és a véleménye. Nemdebár?
Ami pedig a szóhasználatot illeti: ha szépelgő, cizellált virágnyelven írunk, attól a lényeg megváltozik?

Judittt 2012.06.12. 14:42:52

Természetesen elmondhatja. És persze, hogy a lényeg nem változik, de a téma nem indokolja szerintem ezt a hangnemet. Nem értem miért vált ki ilyen indulatokat néhány ruhadarab. Csak ennyit akartam. Peace :)

Kispötyi 2012.06.21. 22:42:50

El nem tudom képzelni, a hozzászóló férfiak miért is nézik a női divatot? Megvenni nem tudják, érteni nem értik, vagy jobban tetszik nekik a férfi divatnál? Netalántán divattervezők? Persze, akkor értelmesebben fejeznék ki magukat.

S a nők? A lányok? nekik csak a giccses, hasa-mindene kirakva cuccok tetszenek, kapnak belőle bőven vagy turkálhatják "cicás" műkörmeikkel,,, Vagy bőködhetik a pasijukat, hogy vegye már meg a huszadik top/por/rongyot.

A stílus, ha ismerős ez a szó, hiányzik fenti kommentelők tárából. Csak jópofinak, beszólónak kell lenni, az menő,,, de kérdem én, hol? Tippem lenne.

Kispötyi 2012.06.21. 22:49:17

Helyesen: böködhetik.
Az előbbi azért nem mindenkire vonatkozik, nem sorolom őket, ez a találós kérdés helye. ()
Még egy: aki ért a divathoz, egészen másképpen ír, mint aki csak követi. Vagy akarja. De nem sikerül.
Tetszik, nem tetszik, a nagy márkák diktálják a divatot. Amit aztán lepuhítanak, átvesznek, s a végén megkapni a plázáitokban.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása