OurFashion

Variációk rövidnadrágra

2012.június.05. 16:15

fashionista

10 komment

Ha már nyár, akkor kötelességünknek érezzük, hogy szóljunk egy szót a rövidnadrágokról is, ugyanis mostanában elárasztották az utcákat, a boltokat, a street style és a DIY blogokat is ezek a darabok.

Nehéz megtalálni a tökéleteset, nagyon könnyen mellé lehet lőni egy-egy átgondolatlanul választott darabbal, így íme 3 tipp a viseléséhez:

1. Légy tisztában az alakoddal! Extrarövid nadrágot csak akkor válassz, ha hibátlan modellalkatod van. Az átlagos testalkatúak válasszanak combközépig érő fazont, ebből is a kicsit lazább szabásúakat, ha nem hibátlan a bőrük (narancsbőrrel, stb. küzdenek). A térd fölött 5-10 centivel véget érő nadrágok most a reneszánszukat élik, a kicsit kerekebb lányok válasszák ezt a fazont, és viseljék bátran magassarkú szandálokkal.

2. Légy tisztában az alkalommal! Tudom, hogy sztereotípia, de sajnos sokakat látok ebbe a hibába esni: mikrosortot ne viselj az irodába/megbeszélésre (még akkor sem ajánlom, ha überlaza helyen dolgozol)! Viszont egy combközépig érő rövidnadrágos kosztümöt blézerrel és csinos cipővel már nyugodtan felvehetsz az irodába (csak arra figyelj, hogy ne legyen mély a dekoltázsod), vagy szabadtéri nyári esküvőre is.

3. Ne ragadj le a farmernél! Persze, a farmersort igazi klasszikus, de most annyiféle anyag (selyem, csipke, vászon, len, bőr, stb) és minta közül választhatsz, hogy hiba lenne nem kísérletezgetni velük. Jöjjön is néhány variáció a sort-trendekre farmerral és anélkül is:

Mintás:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Rockos:

Pinned Image

Csipke:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Színes:

Pinned Image

Pinned Image

Farmer:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Képek: Pinterest

Megosztás:
10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zyklon_ 2012.06.05. 17:41:45

"Extrarövid nadrágot csak akkor válassz, ha hibátlan modellalkatod van."-> ööööhm...

bungics (törölt) 2012.06.06. 09:27:54

"Extrarövid nadrágot csak akkor válassz, ha hibátlan modellalkatod van."
Ezt nem lehetne a nemzeti alaptantervbe beletenni és már az első osztályban tanítani? :/

dayaxx 2012.06.06. 09:46:23

Tök jó, hogy képeken csak nagyon rövid sortok vannak, vagyis a nép 90%-ának nem ajánlott darabok.
Amitől agymenést kapok az az elegáns short blézerrel, irodába dolog. Egy rövidnadrág még mindig nem business casual, hiába erőltetik évek óta (pl, ahol én dolgozom nincs dresscode, bármit lehet, csak rövidnadrágot nem).

teljesen idióta agresszívan eszement troll 2012.06.06. 10:00:16

Engem egyáltalán nem zavarna, ha extraminiben jönne be egy kurvajó nő az irodába.

teljesen idióta agresszívan eszement troll 2012.06.06. 10:01:48

@dayaxx: Mert te valószínűleg egy ronda vén banya vagy, aki irígy a fiatal, szexis csajokra.

wolf girl (törölt) 2012.06.06. 10:45:33

Nem kéne erőltetni. Utcára nem való.

vihor 2012.06.06. 11:19:09

Ezt a sok vézna modellt :(

dayaxx 2012.06.06. 12:03:24

@teljesen idióta agresszívan eszement troll: Tévedsz:) Engem inkább az zavar, ha látnom kell, hogy egy közepesnél is rosszabb testalkattal rendelkező a trendiség nevében hordja ezeket.

zsurzsenka 2012.06.06. 13:15:51

Szépek a képek, szépek a nadrágok. De miután leszögezi a posztoló, hogy csak modellalkatúak hordjanak extrarövidet, telepakolja a galériát ilyennel. Akkor most itt a többség modellalkatú? A más szabású, hosszabb shortokról nem talált elfogadható képeket?
Teljesen felesleges így a cikk.

Zyklon_ 2012.06.07. 10:49:24

de ez alapból hülyeség is:D hány lány van akinek közel sincs modellalkata,de jó lábai vannak,és annyira jól áll nekik a short mint bármelyik girnyó kifutón lépkedőnek:D vagy még jobban.nem is értem...az átlag, a húsus és a kövérkés lányokon is egyaránt állhat nagyon jól...Oo
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása