OurFashion

A Springfield kozmetikumokkal támad!

2012.június.04. 13:04

fashionista

1 komment

A Springfield rengeteg új kozmetikumot dobott most piacra, hogy ezzel is rácsatlakozzanak a szűnni nem akaró beauty mániára. Az újdonságra szomjazók a szezon legújabb színeiben pompázó rúzsokból, szájfényekből, szemceruzákból, szempillafestékekből, szemhéjpúderekből, pirosítókból és körömlakkokból válogathatnak világos és frissítő színekben. Sok termék kapható a most divatos neonos árnyalatokban is, de természetesen a pasztellszínek kedvelői is találhatnak a kedvükre való dolgokat maguknak.

A sminkeket Spanyolországban gyártják, tesztelik és csomagolják.

Nálam a bájos csomagolásuk miatt kapnak azonnal egy jó pontot, noha a képek alapján nem tűnnek erősen pigmentáltaknak a sminkek (pl. a neon eyes szemhéjpúderek nem is annyira erőteljesen neonosak, inkább vaníliafagyira és és epersorbet-ra emlékeztetnek). Ti próbáltatok már Springfield sminkcuccokat?

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty springfield

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2012.06.05. 10:11:52

Gyönyörű színeik vannak!

A körömlakkjukat és a szemhéjpúderüket már kipróbáltam. A körömlakkot túl folyósnak találom, viszont a szemhéjpúder nagyon jó.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása