OurFashion

Körkérdés: Mikor túl sok a menta?

2012.június.03. 09:23

*Bianka*

1 komment

Az év első felében rajongtunk már nektek eleget a menta színért. Fashionista később megvizsgálta mit lehet kapni a piacon menta színben drágán és viszonylag olcsón is. Kicsit megkésve de engem is utolért a menta fétis. Felmerült bennem azonban a kérdés, hogy mikor túl sok ez a szín? Ha tetőtől talpig mentába öltözöm úgy érezhetem magam, mint egy csinos zöldalma ízesítésű muffin, ha pedig csak a kiegészítőkben használom ezt az árnyalatot, akkor eltörpülhet az összhatásban.

Ti gondolkodtatok már ezen? Mehet a menta tetőtől talpig vagy inkább visszafogottabban?

Ruha: Calypso

Szandál: Oasis

Táska: Tillary Purse

Neszeszer: Marc by Marc Jacobs

Napszemüveg: Mango

Karkötők: H&M

Körömlakk: Essie

Szemhéjpúder: Lancome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee Boszy 2012.06.03. 16:25:36

Még soha nem agyaltam ezen. Engem nem hoz lázba a menta szín, de azt elismerem, hogy - ha jó ízléssel kombinálják és viselik az ilyen színű holmit - kellemesen üdítő vizuális élmény lehet.
A legtöbb ember saját esztétikai szabályrendszerrel rendelkezik. Az enyém szerint a bűvös válasz arra, milyen mértékben mehet a menta: Kettő!
Magyarázat: Az alap öltözetet öt alkotóelemre bontom. 1. felső (póló, top, blúz, kabát, blézer...stb.), 2. alsó (szoknya, nadrág... + ide sorolom a harisnyát is - Ne kérdezzétek miért.), 3. lábbeli, 4. táska (Ezt általában a kiegészítőkhöz szokás sorolni, de nálam külön álló kategória, mert olyan táskákat szeretek, amelyek "egyéniséggel" rendelkeznek.), 5. kiegészítők (sapka, sál,... fülbevaló, karkötő...stb.). - Tehát az öt alkotóelemből kettő lehet menta. A többi más, vele harmonizáló, azt kiemelő, avagy semleges szín kell hogy legyen. - Úgy vettem észre, hogy ez a szabály egész jól működik. Az más kérdés, hogy olykor nonkonformista hangulatra ébredünk. - Ilyen helyzetekben minden szabályt le lehet sz..-ni! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása